Örülsz az új rendeletnek?
Álszent baromság. Ha egészségtelen a cigi, akkor tiltsák be. Persze akkor a kormány elesne egy csomó adótól.
De az, hogy szívatják a dohányosokat, hogy most itt nem lehet rágyújtani, most meg itt... már lehetetlen követni. Ez az egész csak arról szól, hogy minél több pénzt beszedhessenek bírság formájában, mintha nem fizetne egy dohányos így is súlyos ezreket adóként.
Örülök neki, volt olyan, hogy vonat a következő összeállításban közlekedett. 2nemdoh-2doh-Büfé-1nemdoh. Én a 2 osztályon utaztam, de már nem volt nemdohányzó hely, míg a doHÁNYszagú kocsiban bőven volt szabad, csak bagószagú volt.
Rühellem, amikor a nikotinegerek a diszkóban nem képesek az asztalnál elszívni a cigit, hanem a táncparketten ugrálva, nem törődve, hogy másokra hullik a hamu, hanem ott is a kezükben vagy a szájukban van a bűzrúd.
Hálistennek szabadtéren is lesznek egyes helyeken korlátozások. Utáltam, amikor a szabadtéri koncerten körülöttem mindenki bagózott, így majdnem olyan volt, mintha zárt térben lettem volna.
nem, már b@szottul idegesít hogy egyfolytában betiltanak
megmondom a megoldást, mindent KETTŐ részre osztani, dohányzó és nemdohányzó, dohányzó részbe pedig 1-2 füstelszívót helyezni, ennyi kész, mindenkinek jó így
ez hogy lassan már sehol nem lehet rágyújtani ez marha idegesítő
Kültérre hová szerelsz füstelszívót? :)
Én most a kültéri tiltásra gondoltam, a pályaudvarokon.. Ott nehéz a füstelszívás, a szél pedig pont, hogy inkább a pofádba fújja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!