Örülsz, hogy a legtöbb drog illegális, vagy inkább búslakodsz emiatt?
"mennyire érvényesül a "tiltottgyümölcs a legfinomabb" elv?"
Korántsem annyira, mint amennyire úgy tűnik, hogy érvényesül
"Örülsz, hogy a legtöbb drog illegális, vagy inkább búslakodsz emiatt?"
Hidegen hagy!
Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a büntetés mértékét arányosítani kéne. Pl egy gyilkos "jobb esetben" szabadul 6-7 év múlva, egy díler ennél simán kaphat többet. (mondjuk ha bizonyíthatóan miatta halt meg valaki, akkor már más lenne a helyzet).
szomorkodok miatta. szerintem ha valaki magának termesztené és nem árulná az lehetne legális.
vagy legyen minden legál vagy ne legyen semmi se az.
a legtöbb dolog ami illegális azt ugyanúgy használják, ha legális lenne legalább megölnék a feketepiacot és kontrollálnák. rengeteg pénz jönne be, nem támogatnák az emberek annyira a bűnözést.
+nem lennének tele a börtönök amerikában.
igen a fűvel kilehetne az anyagi kátyúból jönni könnyen, a többi dolgot meg azért kéne legalizálni mert nem ölnék meg magukat vele az emberek és ez a fajta bűnözés is csökkenne.
különben is szerintem az egy emberi jog hogy azt tegyek magammal amit akarok. Persze az emberek áttaposnak egymás jogain és leszarják. De persze aki rám lép annak meg sunyiba belehugyozok az ágyába. úgyhogy mindenki veszít
:) az ágybahugyozás vicces volt! :)
én eltörném a nyakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!