A cigi is 'egyfajta' drog?
a cigi nem "egyfajta" drog.
a cigi drog. úgy mint a kávé vagy mint a kábítószer.
Igen a cigi drog.
Ezért nem értem, hogy ha most valaki nikotin, kátrány, dohány függő legálisan, miért ne lehetne valaki legálisan THC függő... A fűnek is ugyanannyi előnye, hátránya van, kevésbé büdös, jól meg lehetne adóztatni, tehát az államnak tiszta haszon. Aki meg olyan hülye, hogy nem tudja mértékkel szívni az meg is érdemli a sorsát.
Mértékkel és tudatos használattal semmelyik drog sem ártalmas.
THC függés?
Minden nap tanulok valami újat :D
A dohány egy agresszív keménydrog. Lelki és fizikai függést okozhat és okoz is. Ráadásul aki leteszi, évekig még a hatása alatt áll, könnyű visszaszokni, elég egykét jófej, aki egy jó pillanatban megkínálja és megy ugyanúgy tovább a játék :(
Nem lesz a cigi betiltva soha! Osztja az állam mindenhol a világban hogy azért emelik az árát hogy motiválják az embert a leszokásra. Jó vicc... Ha mindenki leszokna iszonyú pénzektől esne el a kormány! Nincs most kedvem utánna nézni egy megközelítőleg pontos %nak de biztos vagyok benne hogy megdöbbentően magas %a a dohány árúból jön be a kormányok pénzének!
Viszont ebben egyet értek hogy jó fogás lenne legalizálni a füvet! Biztos nyereség mert rengetegen szívnak! Rászokni meg nehéz szerintem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!