Végre betiltják a dohányzást a zárt terekben! Örülsz, vagy megszívtad?
Figyelt kérdés
Én örülök neki.2011. febr. 25. 19:54
1/18 anonim válasza:
azért nem zárt terekben, mert otthon is zárt térben vagy ott annyit dohányozhatsz hogy leváljon a tapéta
3/18 anonim válasza:
hát én megszívtam.
Mondjuk annak örülök,hogy étteremben meg egyéb étkezős helyeken nem lehet dohányozni, mert az télleg gáz,hogy beülök családommal/haverjaimmal ilyen helyre, és dől a füst a pofámba. Na de az,hogy diszkóba megtiltják.. Szerintem a bulizáshoz hozzátartozik a dohányzás,már aki dohányzik, persze! Most szakadó esőbe, hidegben menjen ki az ember ha rá akar gyújtani? ugyanmár...
Nem hiszem,hogy sokan befogják tartani.
4/18 anonim válasza:
Engem meg pont a buliban zavart. Időtlen idők óta nem voltam bulizni, mert a legkisebb füsttől is bevörösödik és ég a szemem, egy partyn meg mindenki menőzni akar, és az is rágyújt, aki amúgy nem dohányzik... Nem fogják betartani, de jó lenne már felnőni.
5/18 anonim válasza:
Mondjuk ez a buli dolog jogos. Legalább nyitott szórakozó helyeken megengedhetnék.
(Mondom ezt nemdohányzóként)
6/18 anonim válasza:
Jah, most nézem, hogy csak zárt helyekre vonatkozik a tiltás.
Bocs. Nem szóltam.
7/18 anonim válasza:
Én annak is örülök, hogy a buszmegállókban megtiltották a dohányzást, bár nemigen tudom, hogy fogják ezt betartatni. Viszont (asztmásként) borzasztóan zavart, amikor közvetlenül rám fújták a füstöt.
8/18 A kérdező kommentje:
Igen. discóból leizzadva kimenni ilyenkor valóban kemény lenne:)
2011. febr. 25. 20:26
9/18 anonim válasza:
Én se cigizek, de ezt nem fogják tudni betartatni sehol, a kocsmához hozzátartozik a cigi.
10/18 A kérdező kommentje:
falun úgyis a helyiek "hozzák" a törvényeket. Egy körzeti megbízott rendőr meg nemhiszem hogy ellenkezni fog, főleg ha ő is cigizik.
2011. febr. 25. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!