Csak szerintem nem normális?
Figyelt kérdés
beszélgettem egy ilyen 40 év körüli emberrel akinek van egy 15 éves lánya (én is annyi vagyok) és az apja mesélte nekem hogy ő meg engedi a lányának hogy cigizzen sőt még ő ad rá pénz is és ha nem adják ki neki akkor ő meg veszi neki mert hogy a lánya úgyis fog cigizni nem tök mindegy hogy lop pénzt vagy kap? én erre meg mondtam a véleményem hogy szerintem bár én is kipróbáltam egyszer a cigit nem kéne erre tanítani a gyerekét hogy nyugodtan cigizzen. és én itt gyakorin is látok kérdéseket hogy a velem egy idős emberek mennyire ki vannak akadva hogy a szüleik nem engedik a cigit. én örülök hogy nem engedik és meg mondták a szüleim hogy ez rossz és bele halhatok és én nem is szívtam csak egy szálat és azt is csak azért mert a baráti köröm mind szívott én meg "menő" akartam lenni.2011. dec. 20. 16:53
11/27 A kérdező kommentje:
nem fogom leugatni a fejed . amúgy akkor majd te is fogsz adni a gyerekednek pénz hogy vegyen belőle cigit? te is meg fogod neki venni ha nem adják ki?
2011. dec. 20. 18:21
12/27 anonim válasza:
Hát ha lesz annyi pénzem akkor veszem majd neki. De csak ha elmúlt 15. Azért 15 mert én is akkor kezdtem, és akkor szokták megengedni a gyereknek a szülők amikor ők kezdték. De sajnos úgy néz ki, hogy nagyon drága lesz a cigi:S 1000 ft a határ, azon felül még én sem fogok cigizni, csak 7végén.
13/27 A kérdező kommentje:
azta. akkor majd a piát is te veszed neki?
2011. dec. 20. 18:27
14/27 anonim válasza:
Hát piát nem vennék neki, de pénzt adnék rá. Arra még nekem is adnak.
15/27 A kérdező kommentje:
hát talán ha majd 18 leszek énis így fogom gondolni de most még ... én csalódnék az anyámban ha a kezembe nyomna egy 5ezrest hogy vegyek belőle páleszt. szerintem kell egy kis "titok" a gyereknek.
2011. dec. 20. 18:31
16/27 anonim válasza:
Piára azért adnának, mert az nem annyira káros, mint a cigi, meg hát szórakozni kell:D Bár piára sem kértem még pénzt, de mindig kérdezik mielőtt elmegyek, hogy van e pénzem.
17/27 A kérdező kommentje:
jó hát azt tőlem is kérdezik de ők remélik hogy kólát veszek. és én elmondom ha haza értem (ha olyan állapotban vagyok) hogy jólvan.. megittam egy vodka narancsot vagy ilyesmi.
2011. dec. 20. 18:38
18/27 anonim válasza:
Ha megtudnám, hogy a 18 alatti gyerekem dohányzik, attól fogva annyival csökkenteném a zsebpénzét, amennyit cigire költ. Megtiltani szinte lehetetlen, mert nem ellenőrízhetem állandóan, meg hadd próbálja ki, de minden eszközt bevetnék, hogy megutálja azt, és hasznosabbra költse a pénzét!
19/27 anonim válasza:
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
Csak itt az a baj, hogy ha kevesebb pénzt kap akkor lehet, hogy 1-2 napig nem vesz magának reggelit, hogy a következő nap megtudja venni azt a doboz cigit.
Szerintem sok fiatal csinálja ezt
20/27 anonim válasza:
Én nekem kb. az összes ismerősömmel tökre ugyanez a helyzet. Kérlekszépen az lett a vége, hogy a bagázs fele már nagyon régen nem cigizk, mert rájött hogy nem éri meg, meg hülyeség, a másik fele meg fele annyit nem szív. Így kell nevelni egy gyereket. Aki akar az úgy is fog. Példa a hernyó, aki akarja csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!