Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak szerintem nem normális?

Csak szerintem nem normális?

Figyelt kérdés
beszélgettem egy ilyen 40 év körüli emberrel akinek van egy 15 éves lánya (én is annyi vagyok) és az apja mesélte nekem hogy ő meg engedi a lányának hogy cigizzen sőt még ő ad rá pénz is és ha nem adják ki neki akkor ő meg veszi neki mert hogy a lánya úgyis fog cigizni nem tök mindegy hogy lop pénzt vagy kap? én erre meg mondtam a véleményem hogy szerintem bár én is kipróbáltam egyszer a cigit nem kéne erre tanítani a gyerekét hogy nyugodtan cigizzen. és én itt gyakorin is látok kérdéseket hogy a velem egy idős emberek mennyire ki vannak akadva hogy a szüleik nem engedik a cigit. én örülök hogy nem engedik és meg mondták a szüleim hogy ez rossz és bele halhatok és én nem is szívtam csak egy szálat és azt is csak azért mert a baráti köröm mind szívott én meg "menő" akartam lenni.
2011. dec. 20. 16:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Látod,belőled legalább normális felnőtt lesz.
2011. dec. 20. 16:57
 2/27 A kérdező kommentje:
hát remélem :)
2011. dec. 20. 17:05
 3/27 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem se normális...én is sok mindenkit ismerek akiknek a szüleik veszik a cigit vagy adnak nekik.
2011. dec. 20. 17:23
 4/27 A kérdező kommentje:
borzalmas...
2011. dec. 20. 17:24
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim engedték, hogy cigizzek, de nem cigiztem soha, mert nem érdekelt.

A gyerekemnek én is megfogom engedni, inkább tudjak róla minthogy titokba csinálja.

2011. dec. 20. 17:34
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
normális.
2011. dec. 20. 17:57
 7/27 A kérdező kommentje:

17:37 arra nem gondoltál hogy majd te szoktatod rá? mondod neki hogy nyugodtan cigizzen téged nem zavar ő meg csak azért fog cigizni mert te mondod?

17:57 hát ha te így gondolod...

2011. dec. 20. 18:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

nem nem gondolom, hogy én fogom rászokatni, mint írtam nekem is engedték a szüleim a cigit mégse cigiztem soha.

Teljesen mindegy, hogy engedem-e a gyerekemnek vagy tiltom, ha rá akar szokni akkor rá is fog.

Így inkább engedem és tudni fogom. Nem kell előttem bujdosnia.

2011. dec. 20. 18:09
 9/27 A kérdező kommentje:
hát sok dologban nem értünk eggyet :)
2011. dec. 20. 18:11
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki dohányzik, annak normális, aki nem, annak nem normális. Én szüleim nem dohányoznak, 3 éve hallgatom, hogy a cigi káros... Még 1 forintot sem adtak cigire. Oszt. társamnak a szülei is dohányoznak, ő kap rá pénzt és neki nem tartanak a cigiről kiselőadásokat. Ha nekem lesz gyerekem, én is engedem majd neki, mert nekem ez normális. Leugathatjátok a fejemet, nem zavar:D 18F
2011. dec. 20. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!