Csak szerintem nem normális?
Figyelt kérdés
beszélgettem egy ilyen 40 év körüli emberrel akinek van egy 15 éves lánya (én is annyi vagyok) és az apja mesélte nekem hogy ő meg engedi a lányának hogy cigizzen sőt még ő ad rá pénz is és ha nem adják ki neki akkor ő meg veszi neki mert hogy a lánya úgyis fog cigizni nem tök mindegy hogy lop pénzt vagy kap? én erre meg mondtam a véleményem hogy szerintem bár én is kipróbáltam egyszer a cigit nem kéne erre tanítani a gyerekét hogy nyugodtan cigizzen. és én itt gyakorin is látok kérdéseket hogy a velem egy idős emberek mennyire ki vannak akadva hogy a szüleik nem engedik a cigit. én örülök hogy nem engedik és meg mondták a szüleim hogy ez rossz és bele halhatok és én nem is szívtam csak egy szálat és azt is csak azért mert a baráti köröm mind szívott én meg "menő" akartam lenni.2011. dec. 20. 16:53
1/27 anonim válasza:
Látod,belőled legalább normális felnőtt lesz.
2/27 A kérdező kommentje:
hát remélem :)
2011. dec. 20. 17:05
3/27 anonim válasza:
Szerintem se normális...én is sok mindenkit ismerek akiknek a szüleik veszik a cigit vagy adnak nekik.
4/27 A kérdező kommentje:
borzalmas...
2011. dec. 20. 17:24
5/27 anonim válasza:
Nekem a szüleim engedték, hogy cigizzek, de nem cigiztem soha, mert nem érdekelt.
A gyerekemnek én is megfogom engedni, inkább tudjak róla minthogy titokba csinálja.
7/27 A kérdező kommentje:
17:37 arra nem gondoltál hogy majd te szoktatod rá? mondod neki hogy nyugodtan cigizzen téged nem zavar ő meg csak azért fog cigizni mert te mondod?
17:57 hát ha te így gondolod...
2011. dec. 20. 18:00
8/27 anonim válasza:
nem nem gondolom, hogy én fogom rászokatni, mint írtam nekem is engedték a szüleim a cigit mégse cigiztem soha.
Teljesen mindegy, hogy engedem-e a gyerekemnek vagy tiltom, ha rá akar szokni akkor rá is fog.
Így inkább engedem és tudni fogom. Nem kell előttem bujdosnia.
9/27 A kérdező kommentje:
hát sok dologban nem értünk eggyet :)
2011. dec. 20. 18:11
10/27 anonim válasza:
Aki dohányzik, annak normális, aki nem, annak nem normális. Én szüleim nem dohányoznak, 3 éve hallgatom, hogy a cigi káros... Még 1 forintot sem adtak cigire. Oszt. társamnak a szülei is dohányoznak, ő kap rá pénzt és neki nem tartanak a cigiről kiselőadásokat. Ha nekem lesz gyerekem, én is engedem majd neki, mert nekem ez normális. Leugathatjátok a fejemet, nem zavar:D 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!