Hogyan szokjak le úgy a cigiről, hogy ne váljak idegbeteggé 3 napon belül?
3 nap után eléggé kivoltam. sok durva videot néztem a neten, olvasgattam minden rosszat. ezzel tereltem a figyelmemet rola. ha ettem nem ettem teli magam, mert ugye egyből cigi kell. inkább ettem két oranként pár falatott. cukrokat, rágokat ettem. és az volt benne, hogy basszus 3 napot kibirtam, akkor máskor is kibirnám, de ha rágyujtok akkor semmibe vész a 3 nap. és mindig azt mondogattam, hogy ha most rágyujtok akkor tök rosszul lennék tőle, szédülnék meg minden. mert ugye elteltek már a napok.
most 2 honapnál járok, nem bánom, és 2 honapni nem dohányzás alatt sokat javultam. nem kell kiköpnöm a tüdőm ha lépcsőzöm meg ilyen dolgok. és örülök az ajándék pénznek :)
első két hét szörnyü, de ugy voltam vele, hogy nem az vagyok aki feladja, hanem az, aki megharcol, és eléri amit akar.
amugy 8 évig cigiztem.
22/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
azért a linket küldöm mert azt a sok hosszú baromságot nem akarom mégegyszer leírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!