A herbál füveknek mik a káros hatásai?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:53
51/54 anonim válasza:
52/54 rokop válasza:
Aki nem bírja az ne szívja!!!én vagy 5 évig szívtam,meg még most is szoktam...veretem vagy 3 napig reggeltől estig,utánna pár napig semmi...nullásba szívom a full erős barna biot...semmi bajom nincs,mondjuk hála az istennek..
53/54 anonim válasza:
Hogy mulik el gyorsabban...segitsetek kerlek...
54/54 anonim válasza:
Elmondanám nektek, hogy a herbál egyáltalán nem biztonságos. Én a saját bőrömön tapasztaltam, mert majdnem belehaltam egyszer. Eleve ez a szar laborban lett kotyvasztva, tehát nincsen két egyforma anyag.Maximum utánozza a füvet, de ha nincs szerencséd bele is halhatsz szó szerint. Amikor kórházba kerültem miatta, teljesen összeomlott a vérkeringésem szóval éppenhogy vissza tudtak hozni az életbe. Ez egy orosz rulett és ha rossz anyagot fogtok ki MEGHALHATTOK hangsúlyozom és nem csak rosszul lesztek tőle, hanem végetek lesz örőkre. Egyébként már rengetegen haltak bele a használatába keressetek utána, ha nekem hisztek. Én aztmondom inkább ha mindenféleképp szívni akar valaki, vegyen rendes cannabist vagy hagyja az egészet a fenébe a saját érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!