Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A herbál füveknek mik a káros...

A herbál füveknek mik a káros hatásai?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
én ma próbáltam ki, kb 5 percig jólvoltam tőle, de most már szinte semmilyen utóhatását nem érzem... kicsit furcsa minden, de nagyon kicsit...
2012. szept. 10. 23:16
 22/54 anonim ***** válasza:
35%
am, itt tényleg, vagy fake emberek vannak, akik azt se tudják mi az a herbal, vagy anyámasszony katonája mind... én először próbáltam ilyesmit, szal eddig csak cigi, meg piálás volt... elszívtuk, körbe adtuk, kicsit zsibbadt a testem, röhögésre állt a szám, meg összecsavarodott a nyelvem, szal semmi rosz... aztán meggyújtottuk a másikat, megint 3-4 perc jókedv... hazaértem(10 perc max) és semmi gebasz... nem kell itt túlcifrázni a dolgot...
2012. szept. 10. 23:25
 23/54 anonim válasza:
nekem eddig 1szer volt vele problémám.kimelegedtem, folyt rólam a víz míg mások majd meg fagytak.kiszáradtam nem bírtam megszólalni.csak ültem és reménykedtem hogy senkinek sem tűnik fel milyen rosszul vagyok.végül kaptam vizet hánytam egyet és kb 20percen belül kitisztultam.a kitisztulással nincs gond.ezen az esetek kívül viszont olyan hatása volt mint a fűnek.nevettem sokat és kavarogtak a fejemben a nagyobbnál nagyobb baromságok. viszont tényleg pánikrohamot, beszédkészség romlást, esetenként epilepsziát is okozhat.olcsó megoldás de veszélyes.arról nem is beszélve hogy hogy készül..
2012. szept. 13. 00:47
 24/54 anonim válasza:

Egy ideje foglalkozok herbállal és 1-2 hsz szemet szúrt.

Például hogy ki mennyit rak bele mennyi a sok/kevés.

Egyénfüggő kinek mennyi üt be mennyire, függ a herbál összeállításától, a por (amiből a herbál készül) minőségétől és fajtájától, és hogy az a herbál amit szívtatok mennyire volt kamu(esetleg más hatóanyag adagolva mert ilyen is előfordul).

Érzések.(Ha megfelelő a herbál)

- Teljesen megváltozott érzékelés (periféria)

Különféle hangokat (pl békabrekegés, tücskök, kutyák hangját) másféleképp fogja fel az agyad, tisztán teljesen normálisnak tűnik, betépve enyhén zavaró és egyben kellemes.

- Száguldó gondolatok

Pörög az agyad és egyfolytában szinte szünet nélkül gondolkozol valamin nagyon mélyen, "látod" is valamennyire = elbambulsz = flashelsz. (ne hallucinációt és látomást képzeljünk el)

- Testhelyzetek, definiálatlan életben történő dolgok (például ahogy ég a joint vagy megy egy biciklis) definiálása.

Vegyük példának hogy épp a joint felénél járunk, szívjuk és közbe nézzük ahogy ég olyankor beugrik egy gondolat(elképzeljük) ég a dohány utána a Cigipapír, és ezt lerögzítette az agy. Néhány ember ezért használja a "kezdődik" szót például, maga a trip megélése egy utazás kezdete, amit ő gondolt végig az agyában. (Elég jó érzés az ilyesmi :) )

- Vezetés/koncentráció 0

Biciklizni például vadító érzés, de motorozni, autót vezetni lehetetlen, én egyszer próbáltam meg elindulni és egyből lefullasztottam, leblokkolt az agyam hogy most mit is kéne csinálnom, így van a koncentrációval is, összpontosítasz valamire pl egy zöld pontra a falon és átdob flashbe, nagyon nehéz koncentrálni.

- Nevetés

Minden dolog viccesnek tűnik de közben tudod hogy nem az de egy inger hatására nevetsz. (Ember mosolygása/feje pl)

- Kaja/Pia flash

Ugye amikor éhes az ember van egy helyzet amikor elképzeli milyen ízletes lenne megenni például egy hamburgert :) + a gyomra kívánja tehát éhes.

A kaja flash majdnem ugyanez, csak megkívánod nagyon (normálnál 2x-3x jobban) a kaját, hiába ettél meg a cigi előtt 3tányér babgulyást.. Ugyanez a piánál is + miközben iszol + ráflesselsz ami szintén jó :)

Utóbbi nem mindenkinek jön elő nem tudom mitől függ..

"sz*rkész vagyok"

- Túl sokat szív valaki és okád (inkább csak az előtte megivott alkohol miatt) vagy hirtelen nagyon beálmosodik és elkezd félni - dülöngélsz nagyon jobban mintha leiszod magad a föld alá.

2012. okt. 12. 22:55
 25/54 Molnár Kevin válasza:

Sziasztok, hát én először egy nagyon gyengét szívtam, talán Smoke XXX-et foggalmam sincs attól nem lett semmi bajom,de ma úúú basszus, nagyon kemény cucc volt,haverom körülbelül 0,3 v 0,4 grammot tolt bele, először szívtam 1 slukkot, félpercig bent tartottam, majd kifújtam utána 1percre rá még 1-et és még 1-et..talán 1 perc se telt el, de már éreztem, hogy be vagyok tépve.Mindenki röhögött mint az állat, egyszer csak én lecsuktam a szemem és valami érzés jött rám, a hasamnál.

Felnyitom a szemem, és ezt mondtam a spanoknak "Basszameg meg fogok halni"!

Mindenki lesokkolt kussba lettek.

Ki volt száradva a szám, mint az állat..

Azt mondta az egyik csaj, hogy járkáljak körbe körbe vegyek mély levegőket és igyam a Colát.

Nagyon durva volt az egész, flesseltem mint az állat röhögőgörcst jött rám..

Olyan érzésem volt, hogy ezek a dolgok megtörténtek volna.

Mindent tudtam, hogy hol vagyok, ki vagyok, nagyon le voltam lassulva..

A szívem nagyon felpörgött.

Körülbelül olyan 4 óra fele téptünk be, de még mindig érzem, hogy kicsi van bennem, néha kimegy és visszajön egy idő után, kicsit száraz még a szám..

Akár fikázzátok akár nem, velem ez történt..

2012. okt. 31. 22:39
 26/54 anonim válasza:
en alkalmankent szivok, es amit itt sokan leirtak, hogy felporgott a szivuk meg rosszul lettek az a regebbi cuccokra igaz, az ujaknal ma semmi ilyesmi nincs. regebben en is majd meghaltam tole, nem is szerettem, de most csak azt tolom. teljesen mast lehet ma kapni mint pl 1-2 eve
2012. dec. 8. 12:35
 27/54 anonim válasza:
Hello. Azt kell mondanom hogy a régi cuccok voltak a durvák ebből cuccbol mint pl a Maya Shaman meg ilyesmik,, feljebb olvastam hogy valaki úgy beállt hogy nem tudta mi az az élet, ja én is meg egyik haverom is... de hónapokig azon gondolkodtam, filozofáltam hogy miért van olyasmi hogy élet meg hogy hogy fejlődött ide az emberiség meg ilyen butaságok, szóval egy rémálom volt, de .. végül nekem elmúlt ... a havernak elég sokág át volt kattanva tőle... Tény és való hogy valamien szinten ez megmarad benned, de nem veszed észre..Nekem régen fél literes üvegből húztak egy bongót de olyan cucc volt benne ami az összes fajta keveréke volt,,, a felét leszívtam, leültem az ágyra, és én olyan rosszul voltam hogy az nem igaz, nem tudtam inni ki voltam száradva stb... ugy kb 200 évnek tűnt az a 10 percecske azóta ilyet nem szívtam... most van egy új féle.. egész türhető de csak akkor jöhet ha már nincs mariska.... ajánlom mindenkinek ne szivja ezt a szart mert meg fog butulni ink mindenki szivjon füvet... JWH-018 gyilkos anyag.
2013. jan. 6. 15:47
 28/54 anonim válasza:
ja amúgy steveE36 válaszát éltem át énis...
2013. jan. 6. 15:58
 29/54 anonim válasza:
76%
ÉN MOST ÉRTEM HAZA A KÓRHÁZBÓL,MERT ÚGY KI CSAPTAM MAGAM EZZEL A SZARRAL HOGY A MENTŐ VITT EL.SEMMIKÉPP NE HASZNÁLJÁTOK.
2013. febr. 15. 23:17
 30/54 anonim válasza:
0%
Én rendszeresen vezetek, ha szívok, nekem az olyan megnyugtató jó érzés, kocsikázok kicsit, közben ha úgy van megállok, szívunk egy cigit, nagyon király, főleg ha saját kocsiddal mész :D
2013. febr. 16. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!