Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A herbál füveknek mik a káros...

A herbál füveknek mik a káros hatásai?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
A heten olvastam hogy sulyosan karositja a veset. Ha gondolod holnap megkeresem a neten es belinkelem.
2014. jan. 2. 21:34
 42/54 anonim válasza:

Valamint... Van neki tobb fajtaja (valtoztatnak az anyagokon a felepiteseben hogy megtartsa a legalitasat), tehat lehet hogy vki epp olyat tol hanyinger es hanyas lehet. (ha kizarod az agyadban a rossz izeket es a hanyas gondolatat nem lesz hanyingered!!!) joideje azivom es amit tapasztalok: psziches fuggoseg (ami nem biztos hogy gyogyithato, nem ugy mint a fizikai) - nem erzed jol magad ha nem tephetsz be (rossz kozerzetre gondolok), eltompul az agy hosszutavon, tobb alvasra van szuksege az agynak - alszol 10-12 orat es reggel faradtan ebredsz de nem birsz aludni, elhizas..van akinel fix kajaflasht okoz, ergo megkivanod a kajat nagyon (4x finomabb), elkulunodes a baratoktol es az eletszemleleted a dolgokra negativ..

Ezeket en ugy irtam hogy napi rendszeresseggel "nyomon kovetem a dolgokat", mindenkinek azt mondom aki meg nem szivott herbalt/biot es kinaljak mondjon ra NEM et!! Az egy dolog hogy nagyon jo amit olyankor az aggyal csinal es mas tudatallapotba kerulsz, de ha olyan a szervezeted konnyen raszoksz es utana egy eletre is megbanhatod.. :/ Sokan azt mondjak hogy 1 cigitol nem szoksz ra.. Ok nem szojtak ra egy tol, de sokan 1 cigi utan azt mondjak h jo.. 2. 3. Cigi es onakaraton kivul pszichikai fuggoseg.. Ha valamikor kinalnak titeket ilyennel jusson eszetekbe az amit leirtam..!!

2014. jan. 2. 21:52
 43/54 anonim válasza:
Szívritmus zavar, düh rohamok. KB ennyi a káros hatása hosszútávon. Én nagyon ritkán szívtam... de mostmár annyiszor se fogom. (a fenti két dolgot mások tapasztalatai szerint írtam) alapból a jwh-t fájdalom csillapitóként találták ki.... ha észre veszed egy herbal után egy erős cigit észre se veszel. Rövid távon lüktető látás, zsibbadás meg száradsz mint az atom és eléggé ver a szived. De ez kb 1 órán keresztül. Volt már olyan is hogy ahogy dobogott a szívem úgy zsibbadt a bordám újra és újra. Fizikailag nem tudom milyen káros hatásai vannak, pedig már kerestem... Az biztos hogy én nem tolom. Jobban járok ha leülök sörözni a spanokkal.
2014. febr. 11. 20:22
 44/54 anonim válasza:
Most hogy mondod lehet valami ebben a fájdalomcsillapítós izében.. nem csak egy erős cigit nem érzel meg hanem az eddigi fájdalmakat is erősen csökkenti (amikor ki volt menve a bokám alig bírtam menni, betépve pedig alig fájt, másnap szintén alig és elmúlt.. érdekes)
2014. febr. 11. 23:10
 45/54 anonim ***** válasza:

Én ma szívtam először herbát. Elég keveset de kb 1-2 éve mariskát szívok. Spanom azt mondta hogy majdnem olyan, csak gyorsabban, intenzívebben jön. HÁT JÖTT IS! Olyan érzés volt, mintha a kezedet gyorsan mozgatnád a szemed előtt. Mintha csak képkockákat láttam volna. Ha egy pontra figyeltem, akkor teljesen elvesztettem az időérzékemet, olyan volt mintha leállt volna az agyam, ha megint meg mozdítottam a fejem újra tudatomnál voltam.

Beszélni éppen tudtam, ha néha kicsit összevissza is. A végtag zsibbadás szerűségek is megvoltak, olyan érzés volt, mintha "rángatóznék" de amúgy nem... Először az alkaromban, aztán néha a lábamban.

Végig sétáltunk az utcán spannal, kb 20 percig azt se tudtam hogy hol járunk éppen, hiába próbáltam magam betájolni. Ittam egy kis vizet, mintha már kezdett volna kimenni a fejemből, majd még 10-15 percig adta.

Nekem nagyon ijesztő volt. Rosszul nem voltam, spanom is mondta hogy nem látszik meg rajtam, de nagyon darabokban voltam. Tuti azért csapott meg ennyire, mert ritkán szívok, spanom 2-3 slukkal többet szívott, és sokkal jobban bírta, na de ő qva sok szart tolt már.

Összességében érdekes, nem bántam meg hogy kipróbáltam, de soha többet!

2014. febr. 13. 17:01
 46/54 Rejtő Jenő válasza:
Üljetek már le, hogy pánikba vagytok, meg 4 hétig bennetek van ez nem igaz, naponta fogyasztom 2 éve, és csak akkor érzek egy nagyon halvány furcsát amikor nem nyomom 1-2 napig akkor oylan mintha egy picit benne lenne a szervezetembe. Annyi tuti, hogy vannak halvány emlékezet ki eséseim azokról a percek, órákról amikor szét vagyok.
2014. máj. 13. 05:30
 47/54 Trap válasza:

A herbál fű igenis okoz rosszul létet pl ájulást is stb.

de ez teljesen egyéntől és menyiségtől függ

van akinek máshogy reagál rá a szervezete

HOSSZÚTÁVON NEM ÉRI MEG SZÍVNI.

nekem másfél hónapig tartott a dekoncentrált állapot

de én 5évig szívtam napi szinten neked is elfog múlni

csak többet járj társaságba és ne gondolj rá :D

2014. jún. 17. 09:27
 48/54 fadeaway válasza:

Nemrég próbáltam. Őszintén, eléggé lebecsültem az anyagot, tisztán betekertem a papírba és nekiálltam. Csak szívtam egymás után a slukkokat, mert nem éreztem semmit. Aztán le kellett raknom a cigit, mert éreztem, hogy komoly dolog jön. A kezdet a zsibbadás, hirtelen felgyorsult szívverés, szédülés. Kezdődött a pánikroham, telefonálni akartam, de már nem bírtam. Aztán elindult egy olyan rémálom, hogy nem kívánom senkinek. A monoton zaj, a hangok, az értelmetlen kép, az agyam szétpattan úgy éreztem, azt hittem megőrülök. Utána meg a saját halálomat hallottam, illetve a hozzátartozóim hangját, a halálomról beszéltek, veszekedtek.

Nem is részletezném inkább, csak azt mondom hogy soha többé! Fűtől még nem volt semmi bajom, ennél nagyobb mennyiségben sem, de ez a szar kiütött több mint egy órára, és olyan filmet nyomott le amit nem szeretnék látni mégegyszer!

2014. szept. 26. 19:55
 49/54 anonim válasza:
Hülye leszel tőle, elveszíted a barátaidat, a barátodat/barátnődet, a családod elfordul tőled, tönkre teszed a szervezetedet. Röviden ennyi.
2014. okt. 8. 21:41
 50/54 fuloppal válasza:

Gyerekek a szédülés izzadás és a nagy kajarohamok mind a cukor miatt vannak! Ha valaki szív és gyengül a látása szédül esetleg összeesik azonnal adjatok cukrot neki!

És azért is jobbak az ízek....

Hagyja abba gyorsan aki csak teheti... legjobb lenne ha mindenki!!

2015. jan. 10. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!