A herbál füveknek mik a káros hatásai?
Valamint... Van neki tobb fajtaja (valtoztatnak az anyagokon a felepiteseben hogy megtartsa a legalitasat), tehat lehet hogy vki epp olyat tol hanyinger es hanyas lehet. (ha kizarod az agyadban a rossz izeket es a hanyas gondolatat nem lesz hanyingered!!!) joideje azivom es amit tapasztalok: psziches fuggoseg (ami nem biztos hogy gyogyithato, nem ugy mint a fizikai) - nem erzed jol magad ha nem tephetsz be (rossz kozerzetre gondolok), eltompul az agy hosszutavon, tobb alvasra van szuksege az agynak - alszol 10-12 orat es reggel faradtan ebredsz de nem birsz aludni, elhizas..van akinel fix kajaflasht okoz, ergo megkivanod a kajat nagyon (4x finomabb), elkulunodes a baratoktol es az eletszemleleted a dolgokra negativ..
Ezeket en ugy irtam hogy napi rendszeresseggel "nyomon kovetem a dolgokat", mindenkinek azt mondom aki meg nem szivott herbalt/biot es kinaljak mondjon ra NEM et!! Az egy dolog hogy nagyon jo amit olyankor az aggyal csinal es mas tudatallapotba kerulsz, de ha olyan a szervezeted konnyen raszoksz es utana egy eletre is megbanhatod.. :/ Sokan azt mondjak hogy 1 cigitol nem szoksz ra.. Ok nem szojtak ra egy tol, de sokan 1 cigi utan azt mondjak h jo.. 2. 3. Cigi es onakaraton kivul pszichikai fuggoseg.. Ha valamikor kinalnak titeket ilyennel jusson eszetekbe az amit leirtam..!!
Én ma szívtam először herbát. Elég keveset de kb 1-2 éve mariskát szívok. Spanom azt mondta hogy majdnem olyan, csak gyorsabban, intenzívebben jön. HÁT JÖTT IS! Olyan érzés volt, mintha a kezedet gyorsan mozgatnád a szemed előtt. Mintha csak képkockákat láttam volna. Ha egy pontra figyeltem, akkor teljesen elvesztettem az időérzékemet, olyan volt mintha leállt volna az agyam, ha megint meg mozdítottam a fejem újra tudatomnál voltam.
Beszélni éppen tudtam, ha néha kicsit összevissza is. A végtag zsibbadás szerűségek is megvoltak, olyan érzés volt, mintha "rángatóznék" de amúgy nem... Először az alkaromban, aztán néha a lábamban.
Végig sétáltunk az utcán spannal, kb 20 percig azt se tudtam hogy hol járunk éppen, hiába próbáltam magam betájolni. Ittam egy kis vizet, mintha már kezdett volna kimenni a fejemből, majd még 10-15 percig adta.
Nekem nagyon ijesztő volt. Rosszul nem voltam, spanom is mondta hogy nem látszik meg rajtam, de nagyon darabokban voltam. Tuti azért csapott meg ennyire, mert ritkán szívok, spanom 2-3 slukkal többet szívott, és sokkal jobban bírta, na de ő qva sok szart tolt már.
Összességében érdekes, nem bántam meg hogy kipróbáltam, de soha többet!
A herbál fű igenis okoz rosszul létet pl ájulást is stb.
de ez teljesen egyéntől és menyiségtől függ
van akinek máshogy reagál rá a szervezete
HOSSZÚTÁVON NEM ÉRI MEG SZÍVNI.
nekem másfél hónapig tartott a dekoncentrált állapot
de én 5évig szívtam napi szinten neked is elfog múlni
csak többet járj társaságba és ne gondolj rá :D
Nemrég próbáltam. Őszintén, eléggé lebecsültem az anyagot, tisztán betekertem a papírba és nekiálltam. Csak szívtam egymás után a slukkokat, mert nem éreztem semmit. Aztán le kellett raknom a cigit, mert éreztem, hogy komoly dolog jön. A kezdet a zsibbadás, hirtelen felgyorsult szívverés, szédülés. Kezdődött a pánikroham, telefonálni akartam, de már nem bírtam. Aztán elindult egy olyan rémálom, hogy nem kívánom senkinek. A monoton zaj, a hangok, az értelmetlen kép, az agyam szétpattan úgy éreztem, azt hittem megőrülök. Utána meg a saját halálomat hallottam, illetve a hozzátartozóim hangját, a halálomról beszéltek, veszekedtek.
Nem is részletezném inkább, csak azt mondom hogy soha többé! Fűtől még nem volt semmi bajom, ennél nagyobb mennyiségben sem, de ez a szar kiütött több mint egy órára, és olyan filmet nyomott le amit nem szeretnék látni mégegyszer!
Gyerekek a szédülés izzadás és a nagy kajarohamok mind a cukor miatt vannak! Ha valaki szív és gyengül a látása szédül esetleg összeesik azonnal adjatok cukrot neki!
És azért is jobbak az ízek....
Hagyja abba gyorsan aki csak teheti... legjobb lenne ha mindenki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!