haver adta fogalmam sincs mennyi lehetett benne, 3 slukk lennttart ő jött, aztán megint én.
mikor elszivtuk utána kezdtem érezni hogy szédülök. szívem nagyon dobogott. aztán elzsibbadtam. nem birtam mozgatni a karom, a lábam. semmi nyálam nem volt. aztán mikor már tudtam járni, rámjött a hányinger. hánytam nagyonsokat.
ezekután már naggyából jól voltam. vagyis hányni nem kellett meg tudtam járni..
de viszont beflesseltem hogy dombon megyek és elkezdtem dőlni az egyenes betonon. :D
nem sok választott el a haláltól. :|
2013. márc. 7. 15:01
32/54 anonim válasza:
néha mindenki kidobja a taccsot, ez nem a herbál hibája, ugyanígy rosszul lehet valaki alkoholtól, mariskától, ekitől, kokótól, sőt még sok üdítőtől is, ezzel az erővel lehet mondani mindenre, hogy az sz*r mert múltkor majdnem meghaltam
2013. márc. 11. 10:35
33/54 anonim válasza:
én latsióktól sosem hánytam mindig is furi volt aki igen ...káros én érzem de nemtudom h maradandó e letopúltvagyok nemtudom az agyamat úgy kihasználni demotiváltvagyok meg olykor ingerlékeny ...
2013. márc. 12. 23:34
34/54 anonim válasza:
soha többé nem szívok ilyen szart
2013. ápr. 26. 16:05
35/54 anonim válasza:
Sziasztok, nekem öcsém használ vmi ilyet, nem füvet vesz az tuti, mert azt sokallja. Nagyjából 2-3 éve szívja, napi rendszerességgel, de az elmúlt fél évben elkezdett teljesen kifordulni magából: azt kívánja - hangosan a bnője meg a család előtt - hogy bárcsak kapna egy agyvérzést az egyik dührohama közben és végre megdögölne, nem lenne több gondja az életben, folyton pihenni akar, teljesen antiszociális, ha anyák napjára velünk kell jönnie ki van borulva és ordibál, hogy ő kib. fáradt, mert ő dolgozott a héten (más is..), f@sznak kell őt nyaggatni, f@sznak kapcsolja be a telefonját, hagyná már végre mindenki békén.. ezt úgy, hogy 25 éves lesz júliusban és a barátnője szüleinél laknak már 2 éve, akik ha megtudnák, hogy a lányuk barátja ezt csinálja, egybők kihajítanák.. Valami ötlete esetleg valakinek lenne hogy tudnánk rá hatni, hogy hagyja abba, mert teljesen le van épülve tőle??
2013. máj. 6. 12:02
36/54 anonim válasza:
jesszus milyen sztorik vannak itt. én egy éve tolok herbalt heti 2-3 alkalommal. néha szédülök, kiszárad a szám, kicsit bekábulok, de általában semmi hatása nincs rám :/ a többiek ott flesselnek tőle én meg csak lesek :D az első alkalom volt nagyon durva, akkor annyira dobogott a szívem h azt hittem nem élem túl, nem bírtam mozogni, röhögtem mindenen. am meg legális, igen.
2013. máj. 29. 20:06
37/54 anonim válasza:
jaaa előző vagyok, egyébként pánikrohamot vagy olyasmit okozhat, egyik haverom nagyon bekészült, álltunk az erkélyen, jött fel egy csávó a házba, és ő meg behaluzta h pisztoly van nála. mármint a csávónál. gec meg volt őrülve, zárta befelé az ajtót, meg ott pánikolt h mindjárt jön a csávó azt szétlő mindenkit xd alig bírtuk lenyugtatni.
2013. máj. 29. 20:08
38/54 fuloppal válasza:
miket beszéltek itt?? szerintem ráteszitek magatokat - mint egy placebó - a hülyeségekre :)))
én eskü olyan jókat eszek, alszok utána. kipihent vagyok, kicsit talán érdektelen minden iránt az ébredés után. viszont szexuálisan serkent és agyilag is, minden szar érdekel, olvasok és természetfilmeket nézek, sőt a kémia meg a fizika, világegyetem minden okosság :) valami van ebben a szarban, tiszta Csúcshatás eskü!
2013. okt. 22. 00:12
39/54 anonim válasza:
hát én bio-t szívok ami jwh és semmi bajom nincs tőle az ég világon...
2013. dec. 15. 20:18
40/54 fővadász válasza:
Én egyszer szívtam bele, egyetlen slukkot...
teljesen kiütött...Kórházban ébredtem fel, kb egy óra múlva...
nagyon furcsa érzés volt, másfél 2 percig úgy éreztem hogy nem is élek.
én azt ajánlom, hogy NE játszatok semmi ilyesmivel mert soha nem lehet tudni milyen hatása van RÁD...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!