Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A herbál füveknek mik a káros...

A herbál füveknek mik a káros hatásai?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól tudom szintetikus nyugtatókat tartalmaznak, természetes cuccnak álcázva. Ezért legálisak. Van is mindegyiknek egy számkódja. Ezen már el tudsz indulni...
2011. szept. 19. 12:57
 2/54 anonim ***** válasza:
Elméletileg, a JWH-XXX (X valamilyen szám, sok fajta van) nagyon hasonlít a THC-ra, csak sokkal erősebb. Viszont semmi feljegyzés nincs hosszútávú hatásról, ezért egy kicsit veszélyes.
2011. szept. 20. 16:26
 3/54 anonim ***** válasza:
78%
Én próbáltam, nekem utána napokig vissza-visszatérő pánikrohamaim lettek tőle (keress rá, az egyik legborzasztóbb élmény amit ember átélhet) valamint utána kb. 2 hétig agyilag teljesen 0 voltam, ez is nagyon sz*r volt. Én azt mondanám, nem éri meg azért a 10 percért, akkor inkább iszok egy sört. Bár állítólag sokak kapnak ilyen reakciókat rendes fűnél is, arról nem tudok nyilatkozni (de az elméletben is mindenképp biztonságosabb!)
2011. szept. 20. 22:41
 4/54 A kérdező kommentje:
én nekem is pont ez a gondom ezért irok csak nekem már 4 hete !! akkor szerinted elfogmulni légyszi irj !énis agyilag nullának érzem magam nagyon fura érzés van a felyemben meg minden már orvosnál is voltam !
2011. szept. 21. 07:22
 5/54 A kérdező kommentje:
aki utoljára irta eszt nem tuná megadni az emailcimed beszélni szeretnék veled hogy mikor mult el stb légyszi irj mer nagyon kivagyok akadva !!
2011. szept. 21. 07:45
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Biztos, hogy el fog múlni. Lehet, hogy nálam is több volt, mint 2 hét, nem emlékszek már szerencsére :) De azt tudom, hogy a legrosszabb az volt, hogy azt hittem, egy életre szellemi fogyatékos leszek..
2011. szept. 22. 16:36
 7/54 A kérdező kommentje:
ird már le légyszives az emailcimed hogy beszélhessek veled hogy te pontosan mit éreztél!
2011. szept. 22. 18:33
 8/54 anonim ***** válasza:
LOL, azt elmondanád, hogy milyen orvosnál voltál, és mit csinált?
2011. szept. 23. 13:36
 9/54 anonim ***** válasza:
58%
MÉREGTELENÍTS!!!!
2011. szept. 24. 21:32
 10/54 anonim ***** válasza:
57%

Itt mindenki nagyon hülye, olyan dolgokról beszéltek amit nem is tudtok :D Első dolog, nem legális..A legdurvább a C2.

A leggyengébb az AB. A 10 percért nem éri meg? Hat az 3 órán keresztül is barátom. Pánik rohamok, rosszul lét herbáltól? Nincs.......

2011. szept. 26. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!