Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A herbál füveknek mik a káros...

A herbál füveknek mik a káros hatásai?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

"Itt mindenki nagyon hülye, olyan dolgokról beszéltek amit nem is tudtok :D Első dolog, nem legális..A legdurvább a C2. A leggyengébb az AB. A 10 percért nem éri meg? Hat az 3 órán keresztül is barátom. Pánik rohamok, rosszul lét herbáltól? Nincs......"

igen, es te vagy az egyik leghulyebb koztuk. 1 legalis (sajnos) Az, hogy a jwh-018 nem, az nem azt jelenti, hogy a tobb mint masik 400 szintetikus thc vegyulet is illegalis. Hogy veszelyesebbek e vagy sem, azt pedig senki nem tudja, mivel a laborok most kezdenek vele foglalkozni, de az biztos: Huffmann, aki feltalalta az egesz uj vegyuletosztalyt, orosz rulettkent aposztrofalja ezen szintetikak hasznalatat, es egy megoldast lat a problema elkerulese vegett: legalizalni az igazit. Azert irok, mert tegnap kaptam ebbol a szarbol, es majdnem megorultem (10 eve szivok) valamint tovabbra sincs rendben a dolog 24 ora utan. Jo kiserletezest minden "patkanynak", es aldjatok kinat! egy kis kedvcsinalo, utolso mondatodhoz kapcsolodoan "annyi bizonyos, hogy – a marihuánával ellentétben – ezek a szerek emelik a vérnyomást, növelik a pulzust és erős szorongást válthatnak ki. Ám ezekről a hatásokról is javarészt csak a sürgősségi osztályok beszámolóiból lehet tudni."

2011. szept. 27. 20:27
 12/54 anonim ***** válasza:
igazabol halas lennek, ha valaki kuldene egy normalis ertekelheto orvosi szakvelemenyt, mellekhatasokkal, de nem azt a szart, hogy a "nekem ket het alatt elmult" tovabba tudja vaalki melyikbol nyomhattam? (a dealer raadasul azt modnta, ez nem JWH hanem bio) ennyit a naivsagrol.
2011. szept. 27. 20:31
 13/54 anonim válasza:
Sziasztok! Saját tapasztalataimat tudom leírni. Kb. 2 hónapja csinálom a herbált párommal. Azt tudom nektek elmesélni hogy milyen élményeim voltak ezzel kapcsolatban, illetve hogy mi lett belőle. Aki kíváncsi írjon az e-mail címemre: kissildy@gmail.com . Többet én se fogom csinálni!
2012. jan. 2. 19:53
 14/54 steveE36 válasza:
87%
Herbált soha. Haverokkal beszívtunk, tisztán pipából. Egy slukkot szívtam. És komolyan mondom rá 3 percre meghaltam, vagy a halálomon voltam nemfogom megtudni soha. Olyan volt mintha a halálomat élném át. Nem emlékeztem semmire az h hol vagyok ki vagyok egyáltalán mi az h élet. De viszont utólag visszatudok mindenre emlékezni. Haver kérdezte tőlem h jól vagyok e kb 3x kérdezte de én azt úgy éltem át mintha ezerszer kérdezte volna meg tőlem. Majdnem meghülyültem.ÉS visszajátszódott minden mint ha repaitba lenne az életem. És ordítottam hangosan. Rá néztem haverra és nemtudta megmondani ki ő. Aztán ha nagyon erőltettem az elmémet akkor ki tudtam mondani a nevét majd h hol dolgoztam vele. Aztán ismét elfelejtettem h ki ő és ez ismétlődött addig amíg kóma közeli állapotba nem lettem. Úgy lehet elképzelni ezt mintha az életed ami eddig volt az egy mondat pl "Vettem egy kg kenyeret" És ezt (az életedet) Nagyon gyorsan lejátszanák a fejedben mint pl egy zene számot ha nagyon gyorsan játszuk le csak egy sípolás lesz az egész, na ez volt a fejembe egy iszonyat nagy sípolás és egyre lassabb lett és előjöttek a szavak emlékek(először csak az abc, utána már kissebb szavak hihi haha stb) Mintha újra kéne tanulnom az egész életemet. És minden emlék visszatérése nagyon nagy fájdalommal járt iszonyatos görcsökkel. Aztán kb 20 perc múlva kezdett visszatérni minden a normálisra, és athittem meg akarnak ölni a barátaim féltem nagyon. Nagyon rossz élmény volt küzdenem kellett az életért h újra tudjak gondolkodni egyáltalán tudjam mi az az élet...
2012. febr. 26. 10:53
 15/54 The00000 válasza:
57%
Hülyék vagytok én má nagyon régota szívom szinte napi szinten de nincs semmi bajom töle,se okosabb nem lettem töle se hülyébb...szerintem csak bebeszélitek magatoknak ezt a depi dolgok....PAFF!
2012. márc. 28. 12:26
 16/54 conan20 válasza:
90%
Puncsok vagytok, előbb a szin fény flessek jönnek, zsibbadás karok, lábak, olyankor kell a flesseltető zenék majd egyszer kétszer mondatban a szavak fel cserélődnek, jó kedv, és nevetés, a kép szakadásos arc szét hullás, majd a "néma fless" vagyis , mikor mindenki csak hallgat, , majd azt hiszed tisztúlsz, és, kicsit múlnak a flessek, és, még érzed , hogy támolyogsz , majd ki tisztúlsz, néha előfordúlhat, hogy , olyan más, minden utánna, még bizonytalan vagy, végül hamar ki tisztulsz
2012. ápr. 26. 01:36
 17/54 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a herbál nagyon jó anyag én nyomatom rendesen és nagyon jó. 2000-res csomagból kijön 7-8 cigi és 3-man egész nap bevagytok állva. az a legjobb amikor egy durva cigi után elmész buszozni be városba olyankor olyan dolgok mennek át az agyadon hogy még 20. alkalomkor is kihülsz magadon, viszont ha más herbált szívsz akkor abból először csak keveset kell mert én is belefutottam ebbe és egyből sokat tettem a cigibe szerencse hogy haveromnál voltam és nem olt gond hogy ott fetrengtem az ágyán 34 órán keresztül tudatlanul full bevakulva :D
2012. máj. 4. 13:37
 18/54 anonim válasza:
mennyit tettetek 1 szálba hogy annyira szétcsúsztatok?
2012. máj. 28. 13:52
 19/54 anonim válasza:
Én pont 1 héttel ezelőtt próbáltam ki. Azt hittem először rendes fű (előtte még semmi hasonlót sem próbáltam). Szombaton tudtam meg, hogy herbál volt és utána kerestem mi is ez pontosan. Szóval hozta haverom kipróbálni, tekertünk egyet, semmi bajom nem lett nem éreztem semmit a haverok egy kicsit nevettek meg hasonló. Mindenki mondta még egyet, megtekertük minden oké, beleszívtam hármat és lent tartottam, nekem abban pillanatban végem volt. Elkezdtem hullámozni, elkezdtem nevetni a semmin, csak szakadtunk, utána az hittem nem tudok járni, a lábamat csak húzni tudtam (ez kb. fél óráig tartott), utána jött a levertség (ez a negatívuma), 3-4 órán keresztül teljesen sz@rul éreztem magam, végül fejfájás, de nagyon (ez volt a próba). Jött a másnap suli után elmentünk haverok (8-9-en), 1. cigi mindenki jól érzi magát (ismétlem 8-9-en voltunk és 1 cigitől kb. 0.2-0.3-mat tettünk nagyon keveset, de iszonyat beüt), 2. cigi kis kedv javulás nevetünk, minden király volt, 3. cigi én a földön fetrengve nevettem, nem tudtam hol vagyok, 4. cigi (utolsó) ilyenkor már nem tudtam járni, így lefeküdtem, ez volt a legkellemesebb, azt képzeltem sivatagba vagyok stb.. Cigik között mindig addig vártunk amíg nagyjából elmúlik, de még nem jött a levertség és mindig rászívtunk, több cigire is lett volna, de már nem kellett, mert mindenki padlót fogott. 8-9-en voltunk 1g-re kb. és mindenkit kiütött. Voltak közöttünk olyanok akik már szívtak rendes füvet és azt mondták, hogy annál jóval erősebb. Nekem tetszett meg minden, de az utána való 6-7 óra amíg teljesen kitisztulsz nagyon durva, nekem fájt a fejem, nem voltam teljesen magamnál, magamba estem. Ha előtte utána olvastam volna és tudtam volna, hogy nem igazi fű lehet nem próbáltam volna ki, mivel elég kétes szer. Legszívesebben rendes füvet szívtam volna, de így alakult, azonban nem bántam meg, azok ellenére, hogy többször szerintem nem próbálnám ki.
2012. jún. 22. 16:04
 20/54 anonim válasza:

én is szívtam már korábban füvet, kb 2 évig, rendszeresen).

de a "herbál" egész más. kétszer próbáltam. elsőre egész jó volt, de hamar kiment a hatása, és utána kicsit ideges voltam, nem is értettem, mitől. második alkalommal sokkal többet sikerült szívni a kelleténél, és ... nem is tudom, hogy írjam le. először valami furcsa érzés tört rá, félni kezdtem, öcsémmel és párommal voltam, ők is szívtak, de kevesebbet. szóltam nekik, ne jöjjenek közelebb. valahogy eltorzult MINDEN. a falnál álltam, és egyszerűen lefolytam rajta. a földön fekve sírtam, nem bírtam mozogni, a szememet se tudtam kinyitni, csak sírtam. aztán egy hallucináció következett, vagyis inkább látomásnak írnám le. nem emlékszem, pontosan mit láttam, csak arra, hogy minden értelmet nyert, fényt láttam, és elkezdtem nevetni, ahogy még soha... nem tudom leírni. nem tudtam rendesen elmondani sem a halálra rémült öcsémnek és páromnak, csak annyit tudtam mondani: megvilágosodtam. azután viszont, pár perc múlva, rám tört egy iszonyatos pánikroham: azt hittem, ők ketten csak a fejemben vannak, nem is léteznek, én pedig valójában dilis vagyok. BORZALMAS VOLT!! nem kívánom senkinek. és ez az érzés 1 hét elteltével, minden ok nélkül visszatért. szerencsére észnél voltam, és hamar elmúlt, felülkerekedtem rajta... nem ajánlom senkinek, akkor inkább füvet szívjatok, vagy igyatok 1 üveg bort! :) ha már muszáj valahogy tompítani az elméteket, vagy bármi is az okotok. peace

2012. aug. 8. 21:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!