A herbál füveknek mik a káros hatásai?
"Itt mindenki nagyon hülye, olyan dolgokról beszéltek amit nem is tudtok :D Első dolog, nem legális..A legdurvább a C2. A leggyengébb az AB. A 10 percért nem éri meg? Hat az 3 órán keresztül is barátom. Pánik rohamok, rosszul lét herbáltól? Nincs......"
igen, es te vagy az egyik leghulyebb koztuk. 1 legalis (sajnos) Az, hogy a jwh-018 nem, az nem azt jelenti, hogy a tobb mint masik 400 szintetikus thc vegyulet is illegalis. Hogy veszelyesebbek e vagy sem, azt pedig senki nem tudja, mivel a laborok most kezdenek vele foglalkozni, de az biztos: Huffmann, aki feltalalta az egesz uj vegyuletosztalyt, orosz rulettkent aposztrofalja ezen szintetikak hasznalatat, es egy megoldast lat a problema elkerulese vegett: legalizalni az igazit. Azert irok, mert tegnap kaptam ebbol a szarbol, es majdnem megorultem (10 eve szivok) valamint tovabbra sincs rendben a dolog 24 ora utan. Jo kiserletezest minden "patkanynak", es aldjatok kinat! egy kis kedvcsinalo, utolso mondatodhoz kapcsolodoan "annyi bizonyos, hogy – a marihuánával ellentétben – ezek a szerek emelik a vérnyomást, növelik a pulzust és erős szorongást válthatnak ki. Ám ezekről a hatásokról is javarészt csak a sürgősségi osztályok beszámolóiból lehet tudni."
én is szívtam már korábban füvet, kb 2 évig, rendszeresen).
de a "herbál" egész más. kétszer próbáltam. elsőre egész jó volt, de hamar kiment a hatása, és utána kicsit ideges voltam, nem is értettem, mitől. második alkalommal sokkal többet sikerült szívni a kelleténél, és ... nem is tudom, hogy írjam le. először valami furcsa érzés tört rá, félni kezdtem, öcsémmel és párommal voltam, ők is szívtak, de kevesebbet. szóltam nekik, ne jöjjenek közelebb. valahogy eltorzult MINDEN. a falnál álltam, és egyszerűen lefolytam rajta. a földön fekve sírtam, nem bírtam mozogni, a szememet se tudtam kinyitni, csak sírtam. aztán egy hallucináció következett, vagyis inkább látomásnak írnám le. nem emlékszem, pontosan mit láttam, csak arra, hogy minden értelmet nyert, fényt láttam, és elkezdtem nevetni, ahogy még soha... nem tudom leírni. nem tudtam rendesen elmondani sem a halálra rémült öcsémnek és páromnak, csak annyit tudtam mondani: megvilágosodtam. azután viszont, pár perc múlva, rám tört egy iszonyatos pánikroham: azt hittem, ők ketten csak a fejemben vannak, nem is léteznek, én pedig valójában dilis vagyok. BORZALMAS VOLT!! nem kívánom senkinek. és ez az érzés 1 hét elteltével, minden ok nélkül visszatért. szerencsére észnél voltam, és hamar elmúlt, felülkerekedtem rajta... nem ajánlom senkinek, akkor inkább füvet szívjatok, vagy igyatok 1 üveg bort! :) ha már muszáj valahogy tompítani az elméteket, vagy bármi is az okotok. peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!