Cigi leszokás??
Van itt valaki aki mostanság tervez leszokni a cigiről vagy bármely más drogról?
Én holnaptól rakom le a cigit a piát már lecsökkentettem a kábszival meg már felhagytam bár pontosan nemtom miket szívtam elvileg füvet de amennyire annó kikészített már nem vagyok biztos benne h az volt.
Vágom hogy ettől nem lesz könnyebb de ha bárki leszokóban van vagy tervez az írjon nyugodtan(privibe akár)
Érdekelnek mások tapasztalatai meg elmondanám az enyémeket is.
Bocs, de a vessző használatára nem szeretnél rászokni, hogy érthetőbb legyen, amit írsz?
Másrészt pedig sok sikert. Engem az érdekelne, hogy hogyan, milyen elképzelésekkel, tervekkel mész neki a leszokásnak, mind pia, mind cigi esetében.
8 általánossal aminek a felét mulasztottam is ne várj vesszőket amúgy az alkoholból már vissza vettem nem iszok sokat max buliba rúgok be de amúgy kb napi 1-5 ital emellett azert vannak már olyan napok is mikor egyaltalán nem iszom leginkább ugye munka napon. Alkesz nem voltam soha csak régebben ittam egy jó darabig megállás nélkül nagyobb mennyiséget.
Cigit meg úgy rakom le hogy azonnal nem fokozatosan holnaptól és nem használok semmilyen nikotinpótlót meg ilyeneket ennyi. Cigit meg lassan már egy szűk év tizede nyomom napi 1-2 doboz körül ha iszok felmehet 3-4re is.
Mentális harc ez semmi több.
Úgy kell hogy leteszed és kész többet nem gyujtasz rá.
De ennyi káros szenvedéslt nehéz egyszerre letenni.
AZt írod nem vagy alkesz, hát pedig te kemény alkoholista vagy , kár szépíteni.
#5 lehet tényleg én írok érthetetlenül de most jelenleg csak a cigit rakom le semmi mástól nem függök mint már mondtam nem vagyok szerhasználó évek óta és alkoholista soha nem voltam csak volt hogy régebben sokat ittam de az mára már le lett redukálva most is több mint egy hete nem ittam aegy kortyot sem mégse jár a fejemben a pia.
A cigit meg már nem szívom ez a második napja hát igen nehéz de ezúttal ezt is lerakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!