Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy szokjak le a cigirol/?

Robyiancu kérdése:

Hogy szokjak le a cigirol/?

Figyelt kérdés
szerintetek?

#cigi-mentes-napok
2013. nov. 4. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne nyúlj hozzà többet!
2013. nov. 4. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Drasztikusan, ne gyújts rá többet, és ha nagyon rágyújtanál, mondjuk vegyél be helyette egy cukrot.
2013. nov. 4. 11:56
 3/9 A kérdező kommentje:
okes de a baj az hogy nallam otthon mindenki ragyujt es akkor nagyon ramis ramjon akkor...?
2013. nov. 4. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nyolc év után úgy hagytam abba, hogy egyszerűen abba hagytam. Félig elszívott szál cigit nyomtam el, és utána nem gyújtottam rá többet. Nyolc évig aktívan dohányoztam. Az utolsó szálat 11 éve szívtam el.

Elhatározás kérdése. Mindenki más dohányzott mellettem, ma már szinte senki.

2013. nov. 5. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:
en 3 eve szivom 19 eves vagyok es nm akarom h az egesz eletem a cigibol ajjon enis felig szivom el csak man tegnap peldaul 10 oran keresztul nm gyujtottam ra ma reggel meg rosszul esett man egy felszalis ez jo hir?
2013. nov. 6. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
19 évesen hogyan lehetséges ennyire vacak írás?
2013. nov. 6. 10:22
 7/9 A kérdező kommentje:
hat lehet ugy hogy nm vook magyarorszagi fiu hanem romaniai es lehet azert nm took hejesen irni nah mind1
2013. nov. 7. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Ok kedves, akkor le írom helyetted helyesen.

Én három éve szívom. 19 éves vagyok, és nem akarom, hogy az egész életem a cigiből álljon. Én is félig szívom el csak.

Már tegnap például, 10 órán keresztül nem gyújtottam rá. Ma reggel pedig, rosszul esett egy fél szál is. Ez jó hír?

Attól, hogy nem itt élsz, attól még tudnod kellene használni a jeleket, és tudnod kellene normálisan tagolni.

2013. nov. 7. 16:30
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a magyarorat
2013. nov. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!