Hogyan szokjak le a cigiről, ha minimum 1 doboz a napi "adag"?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:50
1/3 anonim válasza:
Határozd el magad, menni fog. Nem csak a cigarettát szereted a világon nem? Pótold a pótcselekvést! A cigaretta dobozod árában kényeztesd magadat dolgokkal, amikkel nem szoktad. Kedvenc süteményed minden nap, ilyesmi. Szénsavas ásvány víz gyakran segít, vagy vizi pipából sok! Hajrá! Csak akarnod kell.
2/3 A kérdező kommentje:
hát igen, csak én épp ezek miatt a pótcselekvésektől félek. elég jól haladok a fogyásban és nem akarok visszahízni :/
2013. szept. 18. 20:58
3/3 anonim válasza:
Én 4 évvel ezelőtt lettem, ez agyban dől el.
És elmentem hetente 4x kondi terembe, nekem ez lett a pótcselekvés :) akkor helyette. mostanában nem nagyon voltam
kondizni,de azóta nem is gyújtottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!