18/F vagyok. Hogyan szokjak le a cigiről?
csak akanod kell. Ha elhatározod magad akkor bármi sikerülhet
Ha már úgy érzed hogy nem bírod akkor tedd fel magadnak a kérdést: Vajon tényleg ilyen gyenge vagyok? Valóban csak ennyit ér az elhatározásom?
Egyébként meg válassz kevesebb nikotintartalmú cigit és naponta/2naponta csökkentsd 1 szállal az adagot
Hülyeség, ha csak csökkentgeted az adagot, meg gyengébbet szívsz...le kell tenni, állj-t kell parancsolni!
Leszokni am. nem lehet, azt csupán megszakításnak hívják.
Évekig nem szívsz, aztán gyengébb pillanatodban egy szál, és szevasz, vissza is estél...
nem azt kell elérni hogy képes legyél rá, mert azt már születésedkor elérted
azt kell elérni hogy elhatárod magad
Kedves Kérdező,
azért nem sikerül, mert igazából nem akarod (még) abbahagyni. Tudod, hogy abba KELL hagyni, hiszen drága, büdös, egészségtelen..stb., ám ez akkor fog sikerülni, amikor eljutsz oda, hogy azért akarod abbahagyni, mert nem AKARSZ többé cigizni, nem kívánod, hogy a részese legyen többé az életednek. Erre a pontra el kell jutni. Nekem sem azonnal ment. Én is 15 éves koromtól cigiztem, aztán 24 évesen jött el először, hogy abba kell hagynom. De nem is tartott sokáig, max. 2 hétig, mert közben majd meghülyültem én is is: sírtam, vergődtem, hisztiztem. Aztán tavaly nyáron volt egy másik kísérletem, akkor még rosszabb volt, még a hasam is ment, meg szédültem is. Most van a 3. nagyobb kísérletem és azt hiszem, ez most sikerülni fog: eljutottam oda, hogy nem kell a cigi, a stresszhelyzetekben sem fog kelleni, hiszen nem old meg semmit, soha nem lettem tőle boldogabb, sem elégedettebb. És érdekes módon most sokkal jobban bírom mint eddig bármikor. Ha valami szar dolog történik, nem lesz a cigi által kevésbé szarabb. Gondolj bele, hogy kötődött valaha igazán boldog pillanatod a cigihez? Ugye, hogy nem? Felhív a legjobb barátod és egy jót dumáltok, nevettek. Rádír a szerelmed és látni akar. Sétálsz egy jó nagyot az erdőben. Ülsz a nyáron a Balaton partján és nézed a túlpartot. Anyukád isteni ebédet főzött. Na melyikkel ér fel egy cigi elszívása? :))
27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!