Hogy szokjak le napi 1 szál cigiről?
Figyelt kérdés
Naponta 1 szálat szívok el, de már vagy 4 hónapja. Most realizáltam, amikor kihagytam 2 napig, hogy majd megbolondulok, ha nem szívok el egyet. És elszívtam. Rossz embernek érzem magam emiatt. Hogy érjem el, hogy ne kívánjam? És persze mennyi idő mulva szunik meg az, hogy kívánjam?2013. márc. 19. 18:26
1/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyet szívsz?
2/13 A kérdező kommentje:
17. nincs meg konkrétan,h milyent.
2013. márc. 19. 18:32
3/13 anonim válasza:
Egyel edeseget
en is ugy szoktam le rola
cigihelyet vettem csokit, cukorkat, edes kekszt sima kekszet stb. Es leszoktam
4/13 anonim válasza:
4hónapja próbáltad ki vagy korábban?
5/13 A kérdező kommentje:
korábban próbáltam ki. még a nyáron.
2013. márc. 19. 18:44
7/13 anonim válasza:
Kipróbálás és négy hónappal ezelőttig hogy voltál vele?
4hónapja kezdtél el naponta gyújtani?
8/13 A kérdező kommentje:
igen. most vettem észre magam, hogy naponta rágyújtok...
2013. márc. 19. 18:51
9/13 anonim válasza:
Milyen naponta egyet elszívni? Kb mindig ugyan akkor szívod el? Amúgy szeretsz dohányozni? Ne érezd rossz embernek magad, rájöttél hogy ez így nem ok, és segítséget kértél.
Első kőrben próbálj ne minden nap rágyújtani, hanem mondjuk minden másnap, aztán minden harmadik nap. Gyengét szívj,pl narancs pall mall.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!