Hogy szokjak le a dohányzásról?
Könyörgöm segítsetek!!! Hogy szokjak le a dohányzásról??? 6 éve dohányzom, az utóbbi 2 évben másfél dobozzal. És utálom magam ezért. Állandóan beteg vagyok miatta és fáj a torkom meg minden. És nem akarok, de annyira jól esik mégis, pedig tudom, hogy minden rossz körülbelül ebből fakad a mindennapjaim során. Ezzel cseszem el a szabadidőm nagy részét is.
Allan Carr-t is megpróbáltam, a rágót is, a szopogató tablettát is, az elektromos cigit is... Az utóbbi háromra allergiás vagyok szerintem, mert begörcsöl a torkom tőlük.
Mit tegyek??
Nehéz leszokni :) . Én most 2hónapja nem szivom azt a sz@rt, de elötte már volt pár leszokási késerletem ami kudarcba fulladt 2-3nap után. Maga a pokol az elsö 3hét cigi nélkül. Mostmár szinte eszembe se jut. Ja és kb 6 évig cigiztem én is. 21 vagyok.
Sok sikert a leszokáshoz. ...és kávé helyett teát igyál az elsö héten ;)
Hölgyek, urak! Hihetetlen, de 8 napja nem gyújtottam rá semmilyen szinten.
Egy darab 14mg-os tapaszt használtam el az nap, amikor társaságba mentem dohányzó helyre. (A tapasztól 1 órán át émelyegtem, viszketett, de aztán okés volt.) 2x-3x volt olyan érzésem, hogy rá gyújtanék, de könnyen túl tettem magam rajta.
A figyelemelterelő technika (azonnal foglald le magad, amint rágyújtanál, elmúlik egy idő után az inger) jött nagyon-nagyon jól és valóban az elhatározás.
Ilyen az évek során nem volt soha sem, hogy 8 napig ne gyújtottam volna rá. A 3., 4. nap borzasztó volt az elvonási és megszokási tünetek miatt, nem sokon múlt, utána viszont elkezdtem élvezni mennyire könnyen megy, illetve leginkább azt, hogy a 2. nap után elmúlt minden torokfájás, fájó nyelés, nehéz légzés, stbstb, rossz hangulat egy csapásra, amik a cigi miatt állandóak voltak eddig.
Nagyon boldog vagyok, egész más így élni! És csalásnak érzem, hogy a nemdohányzók mennyivel beljebb vannak mindennel, mint a dohányzók! :D
Az a baj, még nem bízom magamba teljesen, elég korai még ilyenekről 8 nap után beszélni. Viszont tartsak ki akkor 2 hónapig, aszondi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!