Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem tudnátok tippeket adni,...

Nem tudnátok tippeket adni, hogy szokjak le a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb módszer:

Fogd meg és dobd el, és ne gyújts rá. Ennyi. Nálam bevált másfél éve nem dohányzom...Aki akar az leszokik, aki meg nem akar az úgysem. Minden fejben, mentálisan dől el.

2012. márc. 8. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:
elektronyos cigi
2012. márc. 8. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Erős elhatározással. Minden egyéb hókusz-pókusz fölösleges és haszontalan.
2012. márc. 8. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Akarj leszokni, ez a lényeg.Ha úgy érzed muszáj megtámogatni valamivel akkor vegyél tapaszt!Nekem is így sikerült, de pár nap tapasztgatás után rájöttem hogy az is csak felesleges pénzkidobás mert ÉN NAGYON LE AKAROK SZOKNI!!! ...és sikerült!!1 év és 1 hónapja:))
2012. márc. 8. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, az hát, semmi más csak elhatározás kérdése. De tényleg. Én először dohányoztam 10 évig, leszoktam 2 évre, aztán dohányoztam 3 évig, majd másfél év óta semmi.
2012. márc. 8. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 17 és 19 éves korom között cigiztem. Úgy szoktam le, hogy elfogyott a cigim, nem kértem mástól és nem is vettem többet. De ehhez először is erős elhatározás kellett. Most 24 vagyok, azóta se szívtam többet. Okosabb tippet tényleg nem nagyon lehet adni, minthogy minden elhatározás kérdése, próbálkozhatsz különféle dohányzásról leszoktató bizbasszal, van akinél működik, van akinél nem.
2012. márc. 8. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Akarat!Nem kell csodaszer,trükkök,semmi.

14 éves koromtól 19 éves koromig dohányoztam.Azt mondtam elég volt,mi a fenét művelek?Ennek semmi értelme.Letettem.

Igaz,ennek még csak néhány hónapja,de hál isten eszembe sincs rágyújtani.Meg sem kívánom.Sőt kimondottam büdösnek tartom.

Olyan jó érzés :) Mindenképpen próbáld meg.

2012. márc. 9. 00:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Én több évig keményen bagóztam, majd letettem. Elkezdtem sokat sportolni, azóta élsportoló vagyok.
2012. márc. 9. 13:18
 9/9 anonim válasza:
Én hat évig cigiztem (olyan napi fél doboz, annyira nem volt durva), és nekem az jött be, hogy áttértem a szivarkára.(eleinte azért kezdtem el azt szívni mert olcsóbb. nem is akartam leszokni.) Aztán észrevettem magamon,hogy már 1-2 hónap után sokkal kevesebb napi szál fogyott, és kb egy év alatt teljesen elmaradt a szivarka is, csak úgy magától. Mostmár a ciginek a szagát se bírom. Ajánlottam ismerőseimnek a módszert, volt egy csaj,aki 12éve bagózott és már napi másfél-két doboz is elment neki, fél éve szivarozik, heti egy doboznál tart, sőt, mesélte,hogy volt olyan nap,amikor egyáltalán nem gyújtott rá. Persze ha undorítónak találod a szivart, vagy büdösnek (ilyen ismerősöm is volt) akkor ez nem a te módszered.
2012. márc. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!