Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokjak le a dohányzásról?

Hogyan szokjak le a dohányzásról?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy van valamilyen tudat alattit befolyásoló módszer, és megutálom a cigit...Valaki erről tud valamit?

köszönöm

2012. nov. 14. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle segédeszköz nélkül, a nikotin fokozatos megvonásával kb. egy év alatt szoktam le úgy, hogy mostmár nem is kívánom, és semmi "megvonási" tünet nincs, és nem is volt.

Ha drasztikus megvonási módszert alkalmazol, akkor az kényszer, és amikor a kényszerítő körülmények nem állnak fenn, szinte mindig, mindenki visszaáll a cigizésre.

Tomas Mann:

"A világon a legkönnyebb dolog leszokni a dohányzásról. Én már megcsináltam vagy százszor." ??? :))))

2012. nov. 14. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tettem le, hogy egyik nap még cigiztem másnap reggel már rá se gyújtottam. NEHÉZ volt mert akartam cigizni nem is egyszer megindultam de aztán végül még sem gyújtottam rá.

Jelzem napi 2 doboz elment..Máshogy nem tudod le tenni, hogy na ma 10 szál holnap 5..így nem lehet!

Holnap ha felkelsz már ne gyújts rá!

2012. nov. 14. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
én nem tudom letenni, de a bátyám - hasonlóan évtizedek után - mielőtt letette kb három hónapig csak pöfékelt, nem szívta lenne
2012. nov. 14. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én elhatároztam magam,aztán h meddig fog tartani nem tudom. Már éreztem h nem esik annyira jól, már elég lett volna egy fél szál cigi, aztán úgy voltam vele ha elfogy a dohányom nem veszek. már 27órája nem gyújtottam rá. Ez tényleg egyik pillanatról a másikra kell, mert ha csak az adagot csökkented az nem jó, az nem fog segíteni. egyszer már le tudtam szokni kb 1 évre, aztán a stressz vissza hozta.
2012. nov. 16. 23:13
 5/5 A kérdező kommentje:
szerda este gyújtottam rá utoljára, most szombat reggel van...
2012. nov. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!