Hogyan szokjak le a dohányzásról?
Hallottam hogy van valamilyen tudat alattit befolyásoló módszer, és megutálom a cigit...Valaki erről tud valamit?
köszönöm
Mindenféle segédeszköz nélkül, a nikotin fokozatos megvonásával kb. egy év alatt szoktam le úgy, hogy mostmár nem is kívánom, és semmi "megvonási" tünet nincs, és nem is volt.
Ha drasztikus megvonási módszert alkalmazol, akkor az kényszer, és amikor a kényszerítő körülmények nem állnak fenn, szinte mindig, mindenki visszaáll a cigizésre.
Tomas Mann:
"A világon a legkönnyebb dolog leszokni a dohányzásról. Én már megcsináltam vagy százszor." ??? :))))
Én úgy tettem le, hogy egyik nap még cigiztem másnap reggel már rá se gyújtottam. NEHÉZ volt mert akartam cigizni nem is egyszer megindultam de aztán végül még sem gyújtottam rá.
Jelzem napi 2 doboz elment..Máshogy nem tudod le tenni, hogy na ma 10 szál holnap 5..így nem lehet!
Holnap ha felkelsz már ne gyújts rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!