Hogyan szokjak la a cigiről otthoni megoldások?
1 éve dohányzom. Fél évig napi 3-4 szál és most az elmúlt fél évben napi 7 szál. Leakarok szokni minél előbb, már holnap elkezdtem és a felére csökkentem azaz 3 szál maximum 1 nap. De annyi olvastam az elvonási tünetekről meg ha cigire gondolok egyből kívánom és félek nem tudom megállni. Nem fog menni a leszokás.
Mondjatok légyszíves pár ötletet hogyan gyengítsem az elvonási tüneteket úgy hogy ne kelljen vennem semmi tapaszt vagy rágót és tablettát. Suliba járok még és ott is sok a stressz meg bármi nyűgöm van egyből cigihez nyúlok és ezt minél előbb el akarom hagyni. Nincs szükségem a cigire ez az egy év is bőven elég volt.
Az elvonási tünetektől félek igazán. Van akik azt mondják egyik napról a másikra letették én úgy érzem képtelen lennék rá így napi 7 szál mellett. Mondjatok légyszíves pár ötletet akik már leszoktak és tapaszok meg leszokó rágót és egyéb nélkül tettél le úgy hogy előtte nagyon sokat szívtak.. Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!