Wwe aj kérdése:
Hogy szokjak le a cigiről már 10 éve szivom!?
Figyelt kérdés
Nem birom ki hogy ne gyujcsak rá.2012. okt. 14. 10:31
1/10 anonim válasza:
gyujcsál??:D
Egyébként vannak ilyen elektromos cigik,meg tapaszok...
Azokat próbáltad már?
2/10 bettineni válasza:
Ha ezt hajtogatod magadnak, hogy nem birod ki, akkor az ugy is lesz.
Kepzeld el magad ugy, hogy mar nem cigizel, friss a leheleted, illatosak a ruhaid, szebb az arcböröd, feherebb a fogad...
Kezdj el valami mas szokast, cigi helyett ragcsalj magokat, sotlan pörkölt mogyorot, talalj valami finomat, ami egeszseges es finom.
3/10 anonim válasza:
Vegyél gagyi cigit, amit ha szívsz a hányinger kerülget és egy kis idő után már undorodni fogsz tőle és nem fogod kívánni remélhetőleg az egyiket sem!
4/10 anonim válasza:
Végy egy doboz cigit, vidd ki a kert legvégébe vagy a lakás legeldugottabb pontjára ha kertetek nincs és ha rá akarsz gyújtani, akkor minél mindig oda kell majd menned érte. Tüntess el a házból mindenféle olyan tárgyat amiről a cigizés jut eszedbe. Szoktasd le a családtagjaidat is és tiltsd meg nekik, hogy a cigiről beszéljenek a jelenlétedben.
5/10 A kérdező kommentje:
Még nem probáltam semmien segédezközt mert ugyvoltam vele hogy nagyon drága és ha nemhasznál akkor csak kidobtam a pénzt és még míndig szivom a drága cigit.
2012. okt. 14. 11:14
6/10 anonim válasza:
A tapasz jó dolog, de csak ha hiszel benne és tényleg akarod.
Én január óta nem cigizek 9év után. Tapaszt használtam. Azt írja, hogy több hétig kell használni, de én azt sokalltam pénzbe (1doboz 4e ft).
Egy hétig tapaszoztam, és mindenféle fájdalom nélkül kibírtam!
DE!! Az akarat a legfontosabb!!
8/10 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek az inekcióról? Mennyibe kerülhet? Kösszi!
2012. okt. 14. 11:24
9/10 anonim válasza:
A tapaszt nem ajánlom!Nem a nikotin hiányzik,hanem az,hogy a szádba vedd és elszívd,ezen a tapasz nem segít,esetleg bejutni a kórházba,hogyha mellette rágyújCSasz és akkor már jöhet is érted a mentő.Ezen sajnos csak az a fránya akaraterő segít és az elhatározás.De ne azért akarj leszokni,mert a sok birka csesztet,hanem azért,mert magadért akarsz leszokni.
10/10 anonim válasza:
ALLEN CARR: RÖVID ÚTON LESZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL. Allen Carr könyve első megjelenése óta a sikerlisták élén áll. 21 nyelvre fordították le és több, mint 4 millió példányban kelt el a világban. 1983-ban Allen Carr kétségbeesésében, melyet napi száz szál elszívott cigaretta váltott ki, felfedezett egy olyan új módszert, amelyet ma már világszerte alkalmaznak. Én láncdohányos voltam talpast szívtam ráadásul. már halálfélelmem volt mégse tudtam lerakni. nekem ez a könyv segített 1 nap alatt leszoktam a cigiről. az a lényeg hogy tarts be minden utasítást amit ír a könyv. és ne a hangoskönyvet hallgasd hanem olvass. én is ugyan így keresgettem a választ a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!