Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szokjak le a cigiről?

Hogy szokjak le a cigiről?

Figyelt kérdés
Muszáj vagyok leszokni egészségügyi okok miatt a cigiről.2éve dohányzom elég sokat és nem tudom,hogy kezdjek neki. Próbálom csökkenteni az adagokat ma csak fél doboz ment el,de érzem,hogy kevés és nem tudom mit csináljak.Ti hogy szoktatok le gyorsan ? Segítsetek.Előre is köszi:)
2013. okt. 11. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenegyes alkalommal amikor letüdőztem a füstöt, azt montam magamnak: "belélegzem ezt a mocskot, ami semmire nem jó, pénzt költök arra hogy büdös legyek, módszeresen töltsem a tüdőmet kátránnyal, ami a tüdőszöveteket rongálja."

Gondoltam a több évtizede dohányzó, krónikusan höröghuruttal küzdő emberekre, akiknek már jól felhalmozódott a tüdejében a váladék és más - a dohányzással összefüggő - problémájuk is van.

Minden egyes szippantáskor erre gondoltam.

Allen Carr könyve is sokat segíthet, vagy a nevével hirdetett csoportos tanfolyam, ami - állítólag - a legmagasabb leszokási arányt hozza a résztvevők közt...

2013. okt. 11. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én Allen Carr könyvének segítségével szoktam le. Nagyon jó. 11 év/ napi átlag egy doboz cigi. Nevetségesen könnyű volt leszokni. Pedig előtte hányszor próbáltam sikertelenül, mindenféle módszerrel...
2013. okt. 11. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az e-cigivel szoktam le. De mivel úgy tudom már nem árúlható, nincs ötletem. Egyébként 20 évig dohányoztam.
2013. okt. 12. 11:30
 4/4 anonim válasza:
az egész elszántság kérdése ... a mindig kevesebbet szívás nem jó mert ugyanúgy bagózol. Én úgy szoktam le másfél év után hogy azt mondtam nincs több és azóta is tartom magam hozzá. Ha valóban akarod simán leszoksz. egyébként ha nem szívsz többet az első két hét az úgy ahogy elmegy de a 3. ba más cigijének a füstjére élvezel konkrétan.de ha elmúlt 1 hónap utána már mondhatni hogy lazán veszed annyi hogy utána nem szabad megint rágyújtani mert máris vissza szoksz.
2013. okt. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!