Aki már leküzdötte a SIBOT-t tudna írni nekem?
Nagyon jó lenne valaki, akitől tudok tanácsokat kérni, tudok vele beszélgetni. Nagyon nehezen viselem, nagyon köszönöm, ha ír valaki! Az is jó, ha csak a tüneteket sikerült csökkenteni.
21/L
#42. Csak azért nem a legjobb apropóból voltatok ott. De az jó, hogy ki tudtál kapcsolódni.
Majd a másik eredményt is írd meg légy szíves. Ha lehet kérni.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak ez ügyben (mármint magamra vonatkozóan). Egyelőre annyit teszek, hogy tartom az étrendet és olvasok a neten.
Ma itt a Gyk-n írta vki, hogy neki SIBO-ja volt és kiderült, hogy egy fogászati góc volt az oka. Azt kezeltette és a panaszai múló félben vannak.
Tehát akkor ilyen is lehet... Nem tudtam, hogy SIBO attól is lehet.
De most már megyek aludni, mert egy éjszaka így is kimaradt.
#44. Köszi, hogy megírtad. Ehhez már érteni kell hozzá. Mármint az eredmény kiértékeléséhez.
Ezek mire utalnak, te tudod?
Csak a crp-ről tudok annyit, hogy gyulladásra utal, de azt te is írtad.
Ma elmentem a fogorvoshoz. Nagyon szimpatikus ember egyébként, olyan, aki odafigyel másokra, tehát a "jó fajta" orvos. :)
Említettem neki a kontaminált vékonybél szindrómát és hogy vajon van-e fogászati góc.
Akkor elmondta, hogy amikor így fel akarnak deríteni egy okot, akkor a betegnek el kell mennie mindenféle vizsgálatra, pl fogorvos, fül-orr-gégész, nőgyógyász, stb, mert bárhol lehet a góc.
Közben rakosgatom össze a mozaikdarabkákat. Puzzle...
Olvastam érdekes cikkeket is.
#47. Tegnap akartam írni, de sikerült a fogászati röntgen időpontot átteteni és végül arra készültem, mentem, aztán pedig olyan rosszul lettem, hogy nem bírtam írni.
A röntgenfelvétel alapján a szájüregben nincs góc, gyulladás, semmi. (Gyerekkorom óta nagyon vigyázok a fogaimra, de persze attól még lehetett volna bármi.) Legalább ez ki van zárva.
Írj, amikor végre válaszolnak.
Hé, nekem is pont olyan van, mint Veled!!! Az, hogy képződik gáz, bélgáz és nem bír kijönni!!!
És sajnos sokáig tart! Nemrég próbáltam a Degasint, de nem működött.
Lehet, hogy lassú a bélperisztaltika? Valami hasizom gyakorlat jót tenne erre?
Ha már tudsz vmit vagy bármi változás, ötlet, gyógymód van, akkor is írj légy szíves!
#49. Így már érthető. Bár jobban is megszervezhették volna, ja már megvan az eredmény.
Voltam ma a háziorvosnál. Olyanokat mondott, hogy... Ha leírnám, leszakadna... Uhh.
Szerintem az egyik leginkompetensebb magyarországi orvost fogtam ki és ez nem elég, még aljas is. Nem értem, hogy ilyen ember miért megy orvosnak.
Amennyire jó ember a fogorvos, akit korábban említettem, na a háziorvos sajnos az ellentéte.
Olyan szívesen leírnám, hogy miket mondott. Annyira súlyos volt.
És mit lehet tenni? Csak annyit, hogy facepalm, facepalm, facepalm... Csak ez nem elég. :(
Akkor majd írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!