Aki már leküzdötte a SIBOT-t tudna írni nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne valaki, akitől tudok tanácsokat kérni, tudok vele beszélgetni. Nagyon nehezen viselem, nagyon köszönöm, ha ír valaki! Az is jó, ha csak a tüneteket sikerült csökkenteni.
21/L
márc. 13. 11:53
91/97 anonim válasza:
Sziasztok! Megérkezett az eredmény. Pozitív lett sibora. A doki annyit írt hogy szedjen antibiotikumot, amit nem is szedhető 🤦 és ennyi
92/97 anonim válasza:
Na most látom megint át írt a telefon
Szóval olyan antibiotikumot javasolt a doki amit nem is tudok szedni.
93/97 anonim válasza:
Láttam, hogy több hozzászólás is érkezett, olvastam is azokat, csak nagyon nem volt időm írni.
#91. Megírod, hogy milyen vizsgálattal lett kimutatva? Magánban csináltattad?
94/97 anonim válasza:
Laktuloz kilégzéses teszten voltam, nem magánban voltam, a gasztroenterológusom küldött el.
95/97 anonim válasza:
Köszi! Voltam én is gasztroenterológusnál, kétszer. Azt mondta, hogy menjek el kilégzésesre, de magánban. Akkor az min múlik, hogy tb-sre vagy magánorvosi vizsgálatra küld egy orvos?
96/97 anonim válasza:
Az idő.
Nekem eredetileg decemberre lett volna csak időpontom, fél évet kellett volna várnom. Valaki lemondta,így kerültem októberben sorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!