Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki már leküzdötte a SIBOT-t...

Aki már leküzdötte a SIBOT-t tudna írni nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon jó lenne valaki, akitől tudok tanácsokat kérni, tudok vele beszélgetni. Nagyon nehezen viselem, nagyon köszönöm, ha ír valaki! Az is jó, ha csak a tüneteket sikerült csökkenteni.

21/L

2024. márc. 13. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Megérkezett az eredmény. Pozitív lett sibora. A doki annyit írt hogy szedjen antibiotikumot, amit nem is szedhető 🤦 és ennyi
nov. 8. 19:02
 92/99 anonim ***** válasza:

Na most látom megint át írt a telefon

Szóval olyan antibiotikumot javasolt a doki amit nem is tudok szedni.

nov. 8. 19:20
 93/99 anonim ***** válasza:

Láttam, hogy több hozzászólás is érkezett, olvastam is azokat, csak nagyon nem volt időm írni.

#91. Megírod, hogy milyen vizsgálattal lett kimutatva? Magánban csináltattad?

nov. 8. 20:51
 94/99 anonim ***** válasza:
Laktuloz kilégzéses teszten voltam, nem magánban voltam, a gasztroenterológusom küldött el.
nov. 8. 21:04
 95/99 anonim ***** válasza:
Köszi! Voltam én is gasztroenterológusnál, kétszer. Azt mondta, hogy menjek el kilégzésesre, de magánban. Akkor az min múlik, hogy tb-sre vagy magánorvosi vizsgálatra küld egy orvos?
nov. 8. 21:20
 96/99 anonim ***** válasza:

Az idő.

Nekem eredetileg decemberre lett volna csak időpontom, fél évet kellett volna várnom. Valaki lemondta,így kerültem októberben sorra.

nov. 8. 21:26
 97/99 anonim ***** válasza:
Szerencse! Jó neked!
nov. 8. 21:33
 98/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve.

1 hete jöttem ki a kórházból szigmabél diverticulitis gyulladás miatt, vérmérgezést kaptam.

A dietetikus csak vakarta a fejét mert az IR a diverticulitis és a sibo diéta mind ütik egymást. 🤦 Senki nem tud érdemben okosat mondani mit ehetek, mit ne.

Tapasztaljam ki.. eddig is kb ezt próbáltam, csináltam.. fogynom kellene, de az IR pcos miatt nem tudok. Ha tartom a diétát ki készül a belem. Ha a diverticulitis diétát tartom akkor az miatt, ha a sibot akkor megint csak.

Februárban lesz újabb béltükrözésem. 🫤

jan. 21. 20:11
 99/99 anonim ***** válasza:

Helló!

Az nagyon fontos lehet, hogy végezz valamilyen módszert, ami ellazít és amit tudsz csinálni a jelenlegi helyzetben, mert nem szabad elkeseredni.

Tehát ami hasznos pihenés. Ne fordulj be.

Azt csinálom, hogy csak frissen facsart citromlevet iszom és mindenféle vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, étrendkiegészítőt szedek.

Legtöbbje Yiya márkájú, néhány GAL, és több külföldről van.

Ha te vegyes táplálkozást folytatsz, kérdezd meg az orvosaidtól, hogy a húsok főzővizét fogyaszthatod-e.

Nézz utána annak, hogy kollagénleves és ha azt ihatod, akkor tedd azt. Lektint, glutént zárd ki sztem mindenképpen.

Egészséget kívánok!

jan. 21. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!