Aki már leküzdötte a SIBOT-t tudna írni nekem?
Nagyon jó lenne valaki, akitől tudok tanácsokat kérni, tudok vele beszélgetni. Nagyon nehezen viselem, nagyon köszönöm, ha ír valaki! Az is jó, ha csak a tüneteket sikerült csökkenteni.
21/L
Követem. 5éve szenvedek ezzel a sz**rral.
Megkérdezhetem a nemetek? Én nő vagyok, és terhesség utolsó trimeszterében, illetve fogamzásgátló szedéskor múltak el a tüneteim, akármit ehettem.
Arra gondoltam talán hormonális.
Figyelőre tettem én is. Köszi, hogy írtál. Nő vagyok és nem szedtem fogamzásgátlót.
Csak nemrég jöttem rá, hogy amivel évek óta kínlódom, az a SIBO. Először probiotikumokkal próbálkoztam, de akkor még nem is igazán tudtam, hogy mi az a SIBO. Aztán észrevettem, hogy a probiotikumok hatására még rosszabb. Beszedtem 2 doboz Normixot. Nem sok eredménye volt/van.
Most épp úgy látom, hogy nagyon be kell tartani az alacsony FODMAP étrendet, akkor talán kordában lehet tartani.
Ti tartjátok az alacsony FODMAP étrendet?
Van valami más megoldás Normix helyett?! Minden érdekel!
Lehet, hogy Hashimotom is van és akkor tényleg lehet, hogy hormonális... Eddig ezt a verziót így nem hallottam még és érdemesnek tartom megfontolni!
7.
Yoghurtot, tejterméket tudsz enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!