5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.
😥köszönöm
Sok erőt hosszú boldog életet kívánok,kitartást!
80-as voltam
Részvétem szintén!
Nálunk az állapot változatlan. Étvágy nagyon jó, mozogni tenni-venni ugyanúgy tud mint egy nem beteg ember, gyakorlatilag tünetmentes, nem vizesedik és semmi más. Február eleje a következő kontrol vizsgálat a hepatológusnál, most erre az évre lezajlott minden.
Hahó, itt az etalon! :-)
Köszi jól vagyok
Bocs, véletlenül elküldtem.
Nos, jól vagyok, de időnként nincs túl sok energiám valószínűleg a vérszegénység miatt. A trombocitám a béka feneke alatt, ezért elég sérülékeny a gyomor nyálkahártya. Az utóbbi időben fájdogál a hasam, január végén lesz ultrahang meg gasztroszkópia, remélem nem derül ki semmi komoly.
Egyébként októberben betöltöttem a 12.évet!
Sajnálattal hallom, hogy elhunyt az egyik betegtársunk, őszinte részvétem a családnak.
Köszönöm szépen! :-)
Lehet mondani, hogy úgy élek, mint egy egészséges, csak pár dologra oda kell figyelni. A gyaloglással nincs semmi gond, akár több km is megy. Csak amikor gyenge vagyok, inkább vánszorgok, de ez ritkán fordul elő. Lehet, hogy amúgy nem is a hepatítisz miatt vagyok időnként erőtlen, mert szív problémáim is vannak, pacemaker, stb. Szeretek kertészkedni, ha elfáradok akkor lepihenek egy kis időre. Ami a legjobban aggaszt, az az alacsony trombocita szám, általában 35-40 körüli, legutóbb 32 volt. Ez azt jelenti, hogy kb. bármikor lehet belső vérzésem. Még szerencse hogy tudom, mik azok a tünetek, amikor irány a sürgősségi, már kitapasztaltam! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!