Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5éve májzsgorban élek.Mennyi...

5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/269 A kérdező kommentje:
Érdeklődésed köszönöm.Nagyon jól érzem magam.Ami Apukádat illeti,addíg nem szeretnék véleményt mondani,amíg nem biztos a diagnózis.De egy jó tanács;az alkoholt most és mindörökre tegye le,bármi miatt is vizesedett be(vese,szív,máj)Ha a májától,akkor itt a 4 oldalon már sok infót láthatsz.Nekem most egy picit lejebb ment a GGT-m.137re.Apukádnál is kell majd hasi uh.Midenképp írd meg,hogy mi lett a diagnózis.Aggódom,hogy már a szíve körül is víz van.Bár a leírtak alapján a májával lesz a gond,de ha betart mindent amit az orvosa mond,évekig minőségi életet élhet.Várom jelentkezésed.
2022. júl. 16. 00:38
 42/269 anonim ***** válasza:
34,37 vagyok. A ggt szint nálunk is fel le ugrál 160-190, gondolom önmagában nem sokat mond ez, viszont a többi érték aminél még csillag van az nagyon közelít a normálhoz (például bilirubin) a húgysav volt még valamivel magasabb. Étvágy az kiváló, nagyon jó, minden nap tornázik, gyakorlatilag ugyanúgy tud mozogni, élni mint a betegség előtt. Szeptemberben hepatologus kontroll, októberben angiologia kontroll ezek a vizsgálatok jönnek most. Annyi még hogy a széklet ürítes néha nehezebb, van hogy egy napig semmi vagy nagyon kevés és másnap sikerül, de ez nála világ életében probléma volt. A lába visszeres, nagyon enyhén dagad főleg kánikulában de nem befolyásolja semmiben, hízás is nehezen megy pedig az étvágya nagyon jó mint írtam, de kicsi lassú haladás itt is van.
2022. aug. 3. 08:23
 43/269 A kérdező kommentje:
Akkor szépen felgyógyult.Örülök neki,de legfőképp annak,hogy nem alkoholizál.Így hosszú évekig minőségi életet élhet.
2022. aug. 4. 07:02
 44/269 anonim válasza:

Sziasztok!

Segítsetek kérlek.

Először egy éve merült fel nálam is ez a betegség.

Nekem sajnos számos tünetem van.

Hajszaerek a mellemen, orrom környékén, száraz száj, jobb bordaív alatti fájdalom, orrvérzés, vagy veres takony.

Nálatok tényleg semmi tünet nincs?

Nagyon meg vagyok ijedve nap mint nap.

3 pici gyermekem van, 40 éves vagyok. Sosem ittam.

Hogy birtatok feldolgozni ezt?

2022. aug. 25. 17:57
 45/269 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ne diagnosztizáld magad. Ez millió betegség miatt lehet. Menj el kivizsgálásra, látatlanban nem fogjok tudni neked megmondani, csak az orvos. Ha tudnád, nekem hányszor volt képzeletben valamilyen kreált betegségem… és még élek.
2022. aug. 25. 18:42
 46/269 anonim válasza:

Köszönöm.

Volt egy fibroscan én, mely szerint cirrózisom van.

Vérképen ultrahang teljesen normális.

Ugyanakkor számos tünetem van, egy évre az első fibroscan után azt mondták, nincs hegesedes a majamon.

Jövő héten megyek mrire.

Nektek hogyan diagnosztizáltak?

2022. aug. 26. 09:20
 47/269 A kérdező kommentje:
Nekem ultrahang,labor után rögtön mondták,cirrózis.Igaz itt az alkohol okozta cirrózisról ír mindegyikünk,de hogy a hepatitis a.b.c.d.milyen tüneteket produkál,orvos tudja.
2022. aug. 26. 10:01
 48/269 anonim ***** válasza:
45-ös vagyok, 46-os. Nekem sehogy hálistennek, csak apukám miatt írtam ide, és “itt ragadtam”. Egyébként kérdező, apának szívelégtelensége van, nem májzsugor, azóta kiderült, viszont kezelik szépen és sajnos jó sok gyógyszert is szed. Ősszel megy katéterezésre. Egyébként jól van.
2022. aug. 26. 12:13
 49/269 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megírtad.Unokatesómnak volt szívelégtelensége.45 évesen.Hererák vitte el szegényt 72 éves korában.Ebből kiindulva a szíve miatt kevéssé kell aggódni,ha meglesz a beavatkozás.Kímélni kell persze főleg idegileg,fizikailag,bár ezt az orvos biztosan elmondja.
2022. aug. 27. 07:30
 50/269 A kérdező kommentje:
42és49.Hogy vannak a vizsgálatok a betegtársaimnál?Köszi,ha írtok.
2022. szept. 27. 19:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!