5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.
Örülök, hogy rendben!
Én holnapután megyek kardiológia kontrollra, nincs semmi komolyabb panaszom, remélem ezt a vizsgálat is alátámasztja majd.
Bocs, csak most jelent meg nálam a 106-os válaszod!
Köszi az érdeklődést, csak a szokásos EKG és szív ultrahang volt, minden rendben, legközelebb csak egy év múlva kell menni. Szerdán labor, aztán pénteken gastroscopia vár rám,majd 26-án hasi ultrahang.
Remélem, neked gyorsan rendbe hozzák a fogaidat!
Nos, nálam nem lettek túl jók az eredmények. A tükrözésnél mondták, hogy nagyon csúnya gyulladt a gyomrom, sok kis polip is van, emiatt áprilisban újra kell menni.
Az ultrahang pedig hasi folyadékot mutatott ki, plusz a májban lévő ciszta is nagyobb lett. A vizsgáló doki azt javasolta, hogy kérjek időpontot sürgősen a hepatológiára, február 8-ra kaptam. Amúgy nincs semmi panaszom egyébként.
Te hogy érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!