Ugye minél többen be oltatjátok magatokat?
Én beoltattam magam, ettől függetlenül én is megfertőződtem, mert egy buliban találkoztam egy csomó covidossal. Amíg ők beoltatlanul tök szarul voltak a covidtól, nekem egy darab tünetem se volt 😎
Amúgy nagyon alattomos ilyenkor, mert nem is gondoltam volna, hogy koronás vagyok, csak azért mentem el tesztelni, mert tudtam, hogy akikkel együtt buliztam, covidosak voltak (mint később kiderült). És lám, lehet nekem nincsenek tüneteim, mégis hordozom a vírust, azaz simán lefertőzhetek másokat.
Szóval aki azt mondja, hogy mások védelme érdekében adatja be az oltást, az igazából pont, hogy ezzel veszélyeztet másokat. Mert tünetmentes vagy, észre se veszed, hogy koronás vagy, közbe meg egy csomó embert lefertőzöl.
Szóval az én javaslatom az, hogy az idősek, valamint a krónikus beteg mindenképpen vegyék fel az oltást, mások meg majd eldöntik, hogy szeretnék e, nem szabad ráerőltetni senkire se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!