Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ugye minél többen be oltatjáto...

Ugye minél többen be oltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Remélem igen hiszen ezzel vedhetitek meg magatokat rokonjaitokat és mások rokonát. Ha nem teszed meg magadért tedd meg MÁSOKÉRT!. Ugye tudod és tisztában vagy vele hogy ha nem oltatsz sok ember hal meg? Sok mama, papa, anya apa. Vagy valakinek a párja. Ezt akarod? Cselekedj. Még tudsz. Szerintem a lehető leghamarabb érkező oltást kell lestartolni hogy minél hamarabb megvédhessünk másokat. Most mások védelme a cél. Ha nem vagytok gyávák oltotok vagy talán szeretnétek hogy mutálódjon a vírus és titeket is elvigyen? Ez nem elég indok hogy beoltatsátok magatokat? Mi kell még?

2021. febr. 8. 21:59
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak az a kérdésem, hogy mi értelme napi szinten provokálni az ellentétes véleménnyel rendelkező csoportot?
2021. febr. 8. 22:04
 2/55 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Én már beoltattam magam és természetesen erre bíztatok mindenkit, azonban meg kell értenünk azt is, ha valaki úgy dönt, hogy nem oltatja be magát. Azt gondolom, hogy ebben a helyzetben ennek teljes mértékig egyéni döntésnek kell lennie, függetlenül attól, hogy objektív tények szólnak az oltás mellett.

2021. febr. 8. 22:06
 3/55 anonim válasza:
90%
Én nem nagyon értem ezt az olttassuk be magunkat másokért dolgot. Ha valaki nem akarja elkapni a vírust, és beolttatja magát, vállalva az oltással járó esetleges kockázatokat, akkor kész. Ő be van oltva, nem kapja el a vírust, és az pedig édes mindegy neki, hogy a másik beolttatja-e magát. Tehát a “víruspártiak” nyugodtan olttassák be magukat, minket meg hagyjanak békén.
2021. febr. 8. 22:07
 4/55 anonim ***** válasza:
68%
Csak a Sputnikkal, a többivel hagyjanak békén.
2021. febr. 8. 22:10
 5/55 anonim ***** válasza:
88%
Én nem fogom, csak ha már nem lesz más választásom.
2021. febr. 8. 22:11
 6/55 anonim ***** válasza:
82%
Én nem tervezem
2021. febr. 8. 22:12
 7/55 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, én is erre biztatlak téged. :)
2021. febr. 8. 22:13
 8/55 anonim ***** válasza:
87%
Másokért. Anyád...
2021. febr. 8. 22:13
 9/55 anonim ***** válasza:
16%

A tiéd :)

2021. febr. 8. 22:15
 10/55 anonim ***** válasza:
91%

Miért kell provokálni? Az öregek és betegek amúgy is be fogják magukat, a többiek meg egészségi állapotuk miatt amúgy is legyűrik, aki mégsem azt a keveset elbírja a kórház. Lakosság 20-30% beoltatja magát és minden meg van oldva, a többi mese habbal.

Aki fél beoltatja magát és nem hal meg, ilyen krva egyszerű. Miért kell az emberek agyát baszni itt is, mikor ezt teszi a média, politika ezer éve?

2021. febr. 8. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!