Ugye minél többen be oltatjátok magatokat?
Az első válaszolóval értek egyet.
Ugyanakkor azt is simán meg tudom érteni, ha valaki rühelli az embereket, mást szeret. Hiába az ember társaslény, a társadalomért nincs kedve beoltatni magát, magát meg nem félti. MI a baj ezzel? ha valaki leszarja hogy van a társadalom?
Igazából nem egy rossz dolog ez a vírus,lényegében a természetes szelekciót kiiktattuk,kellett már valami ami leviszi a gyengéket...
De ha jobban belegondolok...
Ha a fél emberiség kidöglik a vírustól akkor fele annyi emberrel kell találkoznom, a boltokban nem alakulnak ki km hosszú sorok, de ha ez nem lenne elég.
100-év múlva nem döglene ki a teljes emberiség a saját levegő/víz stb szennyezése miatt, több mint 7 milliárdan vagyunk 1 milliárd is sok lenne a bolygónak....
13
Ezt nem szoktam hangoztatni, de egyetértek veled. A természetes szelekció nagyon fontos, picit lehetne szigorúbb. Rengeteg genetikai freaket, beteget meg tudnánk előzni a <9 hónapos abortusszal. Illetve fontos lenne bevezetni az asszisztált öngyilkosságot is (nem jut eszembe a pontos megnevezése).
14: eutanáziának hívják.
13: nem a (kamu)vírustól döglik ki az emberiség, hanem az oltás(ok)tól. De előtte még kiborggá változnak a már most is agymosott zombik.
https://www.youtube.com/watch?v=PIS2UNhFT5Q
Részlet Henry Kissinger beszédéből az Egészségügyi Világszervezet fajnemesítési tanácsa előtt 2009. február 25-én. „Amint a nyáj elfogadja a kötelező, kierőszakolt oltásokat, vége a játéknak! Akkor elfogadják a kierőszakolt vér- vagy szervfelajánlást is, a „felsőbbrendű célért”. Genetikailag módosíthatjuk a gyerekeket, és sterilizálhatjuk őket, a „felsőbbrendű célért”. Ha irányítod a birkák gondolkodását, irányítod a nyájat. Az oltóanyaggyártók milliókat keresnek, és sokan közületek ma ebben a teremben befektetők vagytok. Mindenki nagyot nyer! Megritkítjuk a nyájat, és a nyáj fizet nekünk a halálosztó szolgáltatásainkért. Na mi az ebéd, hm?”
Vigyázz nehogy elkapjon a Bill Gates és be csipszeljen:P
Csak ha kötelező lesz.
Én a bárányhimlőtől rettegek halálosan, pláne mióta gyerekeim vannak, de még ez ellen is csak őket oltattam be anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!