Ugye minél többen be oltatjátok magatokat?
hát nagy troll vagy apukám/anyukám bárki is vagy
Már elküldtelek a halál faxára, de láttam, h csak egy kis nyomi provokátor vagy
Ha ennyire jó, és szuper ez a vakcina, akkor oltasd be magad kérdező. Én sajnos egy gyáva ember vagyok, és nem akarok belehalni az esetleges mellékhatásaiba.
Amúgy nem értem, hogy miért kell mindig hergelni a népet.
Oltassatok be magatokat mert h nincs meg egy bizonyos szazalek akkor a kormany nem hagyja beken az embereket.
En nem oltatok de ha en vagyok a kisebbseg akkor a tobbseg miatt hamarabb visszaall minden a normalis kerekvagasba.
te kérdező, te ezt hogy gondoltad?
"ugye tudod és tisztában vagy vele hogy ha nem oltatsz sok ember hal meg? Sok mama, papa, anya apa. Vagy valakinek a párja. Ezt akarod?"
aki veszélyeztetett, az beoltatja magát. aki nem oltatja be magát (sok mama, papa, anya, apa), és egy másik be nem oltottól megfertőződik, az inkább saját magára vessen, és ne másokra mutogasson, hogy amiatt fertőződött meg, mert más nem oltatta be magát.
én amúgy ha majd a 40 körülieket is be lehet már oltatni, be fogom. magam miatt. mindenki magáért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!