Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Leukémia ? Csontrák ? Vagy...

Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?

Figyelt kérdés

3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .

Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .

Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !

Köszönöm a válaszokat előre is .

2020. szept. 30. 19:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/176 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet azóta, hogy érzed magad? Van valami fejlemény?
2021. márc. 29. 12:09
 102/176 A kérdező kommentje:
Alig bírok most is lábra állni , de negatív lett az mri-m . Nem értem . Szerintetek ?
2021. márc. 29. 13:03
 103/176 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet autoimmun rheumatoid artitis? Tesómnak ez a betegsége és neki is nagyon nehezen jöttek rá. Ő sem bírt lábra állni. De mióta biológiai terápiát kap teljes életet él!
2021. márc. 29. 13:42
 104/176 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs , kívülről semmi nem látszik rajtam igazából és nem pont az izületeim fájnak inkább a csontom közepe / vége felé . Tesódnak milyen egyéb panaszai voltak még ?

Egyepként valószínűleg elindulunk majd Pestre kórházba hátha ott tesznek is valamit .

Most vizesruházom ,de mint halottnak a csók kb.

Én személy szerint úgygondolom kellene egy csontvelőt venni .

Bármilyen tanácsot fogadok , szerintetek mit lenne érdemes tenni ?

2021. márc. 29. 20:55
 105/176 anonim ***** válasza:
100%
Neki a térdével kezdődött. Az fájt neki nagyon. Nem tudták mi baja, de már menni sem bírt. Megmutottek neki a térdét, tök feleslegesen, mivel nem olyan baja volt. Nem is értem ezt hogy csinálták. Végül neki Debrecenben jöttek rá. De akkor már nagyon nem jó állapotban volt. A lábujjai is iszonyatosan fájtak.
2021. márc. 29. 23:46
 106/176 anonim ***** válasza:
100%
László Kórház őssejt és hema osztálya most nem tudom, hogy fogad, őket kéne kérdezni.
2021. márc. 30. 19:43
 107/176 A kérdező kommentje:
Igen , az a baj, hogy a vírus miatt annyira nehéz időpontot kérni akárhova is , remélem sikerül
2021. márc. 30. 21:26
 108/176 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te szegény...

Egyébként amikor mononucleózisom volt, akkor voltak a májértékek emelkedettek és akkor nagyobbodott meg fél oldalasan a nyaki nyirokcsomóm, plusz akkor jött ki ilyen fehér tüsző szerű valami az egyik oldali mandulámon. Tudom, neked nézték és elvileg nem az.

2021. ápr. 6. 03:16
 109/176 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a lottón legyen úgy 5-ösöm, mint amilyen biztos vagyok benne, hogy mononukleózisos vagy, de nagyon durva verzióban. Nem tudom, miért vagyok ennyire biztos ebben. Én voltam mononukleózisos, de tizedennyire se volt durva, de azért a jellemző tünetek meg voltak.

Olvasd el, ha itt fel van sorolva 20 tünet, abból 18 igaz rád:

[link]

nyelési nehézség

vérzés az ínyből

fejfájás,

kiütés,

rossz közérzet,

étvágytalanság,

sárgaság,

mandulagyulladás,

testi fájdalmak,

megnagyobbodott lép és / vagy máj,

hasi fájdalom, és

nehéz légzés

máj enzimszintjének emelkedését

Ezek közül talán a kiütést, sárgaságot és a nehéz légzést nem említetted, de ezek nekem se voltak. Illetve valamiféle kiütésem volt és 13 éve nem múlik, de nem tudom biztosan, akkor kezdődött-e.

Írnak ebben a cikkben a különböző tesztelési lehetőségekről, neked többféleképpen is megnézték? És biztos, hogy ha a teszt nem mutatja, attól még nem lehetsz mononukleózisos? Szinte tankönyvi példája vagy az általam belinkelt cikknek.

2021. ápr. 7. 16:37
 110/176 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a fehér izé a mandulán, az is tipikus tünete. Nekem is volt, de csak féloldalasan. Nekem a vérből ki is mutatták.
2021. ápr. 7. 16:40
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!