Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?
3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .
Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .
Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !
Köszönöm a válaszokat előre is .
Kívánom neked a lehető legjobbakat!
Iszonyúan dühítő, hogy nem haladnak az eseteddel. A kamucovidosokat bezzeg pátyolgatják...
Jóestét mindenkinek ! Először is nagyon köszönöm szépen , hogy irtok és a sok visszajelzést is , örülök hogy engem az ilyen emberek találnak meg !
Megpróbálom kifejteni az én gondolataimat :
Most ott állunk, hogy holnap is megyek orvoshoz- szerencsére mostmár magánba , meguntuk az egészségügyet .
Nem mondanám, hogy annyival rosszabbul érezném magam , de több helyen
jelentkezik a fájdalom . Van pár nap amikor energikus vagyok , de többségében 10 óra alvás után sem érzem magam kipihentnek .
Lázam és egyéb dolgom nincs ,viszont visszatért has ,inkább a lép tájékán lévő fájdalom ami nem függ mozgástól .
Fájdalomtűrő küszöböm nagyot fejlődött a kezdetek óta !
A csontjaim továbbra is fájnak , hosszú csontok mellett megjelent még a lapocka és a szegycsontnál is .
Azért dühítő ez, mert pont ezekben van csontvelő.
Van amikor csak szúrogat , de volt 10/9es is,nemtudtam lábraállni ,nem múlt el algopirinre sem, borzasztó volt .
Láttam írtátok, hogy későn veszik észre a hematologiai betegsegeket , ez tényleg így van ? Az a fura, hogy vérképemben semmi nem látszik , kissé alacsony a trombocitaszám, meg a fehérvérsejt alacsony .
Utolsó válaszolóval is egyetértek , hiszen nagyon durva lenne nem észrevenni fél évig egy ilyet .
Azon is gondolkodtak , hogy hamar volt a csontizotóp vizsgálatom . Annyira erre utalnak a tünetek , de vérkepemben nem látszik.
Ezért kéne azt a csontvelőt már levenniük.
A fizetős megoldás úgy néz ki segít !
Az orvosnak ma sikerült megállapítania raynaud szindrómát , jövőhéten veszik le a vérem utánna pedig megyek mri-re !
Őszintén aztmondták vab lehetősége a leukémiának vagyis a csontvelőben lévő rossz folyamatnak , ez nincs kizárva de lehet hogy végül autoimmun betegség lesz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!