Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?
3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .
Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .
Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !
Köszönöm a válaszokat előre is .
Ugye ! Mi sem tudjuk már mi lehet . Autoimmunra is gyanakodtak még ,elvégezték a teszteket és az is negatív . Majd a hematológus remélem tud valamit ami előre vihet minket .
Viszont az egyik tumormarker értékem (NSE ) sokkal nagyobb értéket mutatott ,de aztmondták az tüdőráknál lenne nagyobb , viszont én olvastam ( tudom ,ez a legrosszabb ,egyépkent nemszoktam magam feleslegesen paráztatni) hogy ez az érték teljesen mas daganatoknál is szokott magasabb lenni !
Persze tudom,senki nem gondolt tüdőrákra csupán annyit mondtak hogy a tüdőrákon kívül ez az érték más daganatos betegségre is felhívhatja a figyelmet .
Az általanos állapotom maradt ugyanolyan , kicsit ritkábban fájnak a csontjaim de akkor erősebben mint eddig ://
Csontvelő biopszia merült még fel ,mert annál kitudnák zárni a leukemiát és egyebeket !
Énis azt kívánom deritenék már ki mert már 2 hónapja fájdalomcsillapitózok .
Nagyon szépen köszönöm a kedves üzeneteket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!