Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?
3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .
Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .
Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !
Köszönöm a válaszokat előre is .
Meg sem várták a véreredmény végét a hematologian ,atiranyitottak autoimmunra hogy szerintuk biztos az .
Néztünk is nagyot , szóval most meg autoimmunokra lett a vérem levéve ... Egyépként a csontfájdalom nem igazán rosszabbodott, fognyínyvérzés sokkal gyakrabban jelentkezik ,valamint a lábamon kis pontszerű bevérzések is vannak már . Szerencsére ismerünk egy jó orvost aki segít nekünk ,mondta hogy szól a legfőbb onko-hematológusnak hogy ő nézzen meg ,és végezzenek egy csontvelő mintavételt .
A nő a hematologian mondom meg sem varta a vér eredmenyt gyorsan lekoppintott . Ezert megyunk másik iranybol masik hematologushoz ,mert bar a feherversejtszamom kicsivel emelkedik a verkepeken ami tudom hogy barkinel elofordulhat ,de a vorosversejt es hemoglobin mindig eleg alacsony ,az also erteket suroljak . Az orvosok fele kizarna a leukemiat ,a masik fele viszont mindenkepp a csontvelo mintavetelre szavaz ...
Egyepkent a foginyverzes egyre rosszabb ,direkt voltunk fogorvosnal is , az osszes fogam ép ,az ínyem teljesen egészséges ,puha fogkefével mosok fogat es ennek ellenere egyre rosszabb ,mar teljesen csorog le ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!