Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Leukémia ? Csontrák ? Vagy...

Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?

Figyelt kérdés

3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .

Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .

Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !

Köszönöm a válaszokat előre is .

2020. szept. 30. 19:18
 131/176 anonim ***** válasza:
32%
Nem biztos, hogy 6-7 hónap alatt elviszi, és nem csak akkor ha indolens, ami évekig nincs kezelve se, csak figyelve, hogy mi az a pont amikor már kezelni kell.
2021. ápr. 30. 18:52
 132/176 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy most, Kérdező?
2021. máj. 29. 00:57
 133/176 A kérdező kommentje:
Hát igazából a tünetek megmaradtak, pénteken lábra sem tudtam állni szószerint,a gyógyszerek sem nagyon segítettek ,lázas is voltam illetve ma észrevettem 5 ilyen foltot magamon (mint amikor a kisgyerekek beütik pl a lábuk és véraláfutás keletkezik ) Nekem ez a kezeimen illetve a lábaimon van ,nem annyira nagy kiterjedésű de több van belőle, szinte biztosan nem ütöttem br magam, most nyáron tuti megyünk tovább Pesten hátha tudnak valamit kezdeni .Szerintetek?
2021. jún. 13. 11:05
 134/176 anonim ***** válasza:
100%
Hát a leukémia ugrott be, de azt szerintem egy egyszerű vérvételnek is mutatnia kéne.:( Valamelyik gyógyszer nem okozhat ilyen mellékhatást?
2021. jún. 13. 12:53
 135/176 anonim ***** válasza:
100%
Muszaj csontvelot venni. Durva eletbe, most mar nem foghatjak a jarvany tombolasara. Szerintem maganban vagy barol, barhogy, azt kene kiharcolni.
2021. jún. 13. 17:27
 136/176 anonim ***** válasza:
100%
igA-t. LDH-t néztek?
2021. jún. 13. 18:42
 137/176 A kérdező kommentje:

Szerintem is muszáj lenne csontvelőt venni, legutolsó dokinál mikor voltunk aztmondta úgykéne látnia amikor rosszul vagyok,de amikor rosszul vagyok meg nem tudok hozzá elmenni .

A nyáron pest lesz csak gondolom tőle kell beutalót kérni.Tippem sincs mi történik velem komolyan...

Szerintetek ez leukémia lehet?

2021. jún. 13. 22:11
 138/176 anonim ***** válasza:
100%
Uh, kemény volt olvasni ezt az egészet, és szörnyű, hogy szinte már egy éve tologatnak... Borzasztó a magyar e.ü. Jobbulást, kedves Kérdező!
2021. jún. 13. 22:33
 139/176 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tudsz képet felrakni a foltokról? Jobbulást kívánok.
2021. jún. 13. 23:14
 140/176 anonim ***** válasza:
100%
A beverzesek leukemianal is elofordulnak. De gondolom, mas hematologiai betegsegnel is.
2021. jún. 14. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!