Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Leukémia ? Csontrák ? Vagy...

Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?

Figyelt kérdés

3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .

Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .

Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !

Köszönöm a válaszokat előre is .

2020. szept. 30. 19:18
 151/176 A kérdező kommentje:

Koszonom a segito jrllegu kommenteket !

A lábam most igy all :

[link]

[link]

Nem adja at teljesen a kép de ez most éjszaka lett ilyen, ez mi ?

2021. jún. 30. 10:41
 152/176 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor ilyen piros pöttyös ha erősen megvakarom
2021. júl. 1. 16:04
 153/176 anonim ***** válasza:
98%

Én még mindig mononukleózisra tippelek, az együtt járhat kiütésekkel és nem csak akkor, ha antibiotikumot kap a beteg.

[link]

2021. júl. 1. 16:51
 154/176 anonim ***** válasza:
85%
Pontszeru beverzesek. Ugyan kulso hatasra is lehet. De verkepzesi betegseg tunetekent szoktak emliteni. Huszevesen nagyon ijeszto modon nekem a combon belso oldalan kezdodott, fokozatosan ket honap alatt ment tovabb, aztan a csuklomon is. Sokkal csunyabb volt. Mai napig nem tudom az okot de majfunkciomban a GOT nagyon magas volt. Mas sztori, akkor iszonyu ideges voltam, es hirtelen mult el es ment lejjebb az az ertek.
2021. júl. 1. 19:02
 155/176 A kérdező kommentje:

Épp ezért furcsa mert egyépként nekem majdnem hibátlan bőröm volt eddig, én is fiatal vagyok még és ezek nagyon feltűntek .

De ezzel nem mehetek azért vissza orvoshoz, valószínűleg kiröhögnének esetleg ha megyek pestre megemlitem .

2021. júl. 1. 19:54
 156/176 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lenyeg a csontvelo-vetel. Ha eddig nem tudtak, vagy akartak szaz szazalek bizonyitek hianyaban diagnosztizalni, ez mar nem ad hozza. Egy apro tunete lehet ennek a betegsegnek, csak legyen minta, legyen diagnozis, es persze vegre celzott kezeles. Nagyon szoritok, mielobb tortenjen meg.
2021. júl. 1. 22:39
 157/176 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Éppen éjjel fél2 van de hátha valaki fennt van még és tud segíteni .

Kb 3 órája nem múlik el a karomban a fájdalom , vettem be gyógyszert is ,mit tudnék vele még csinálni ,kezd elviselhetetlen lenni ?!

:(

2021. júl. 14. 01:31
 158/176 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Nagyon sajnálom... Jegelni, hűteni? Helyi kenőccsel kenni? Hirtelen ez ugrik be. nincs görcsoldód? Talán a No-Spa is érne valamit. Magnézium-kalcium? Mondjuk én remélem alapból is szeded ezeket, mert főleg ízületi problémákon sokat tudnak ezek a vitaminok javítani (nem azonnal). Egyáltalán milyen vitaminokat szedsz? Főleg így nyáron kiizzadunk mindent kb. Sürgősen pótolnám multivitaminnal. Néha a sóháztartás is felborul, arra sós vizet javasoltak nekem pl.

Én addig voltam vacakul amíg kiderült, hogy vashiányos vérszegény vagyok. Azóta szedek vitaminokat és nagyjából elmúlt a szédülés-vérnyomás problémám. Erősebb izomrángásos/görcsös/fájdalmas tüneteim is voltak, a szédülés miatt még az SM is felmerült, de hál'istennek a vérvétel kimutatta hogy a magnéziumom is a béka popója alatt volt és azóta azt is szedem ezerrel. Megszűntek a tünetek, be se utaltak MR-re.

2021. júl. 14. 01:47
 159/176 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat !

Szedek mindennap vitaminokat is,örülök nagyon hogy neked kiderítették a problémád és mostmár jobban vagy ! Nagyon köszi a segítséget , egyépként múlthéten csináltak vérképet de nemnagyon látszik rajta semmi de leírok párat hátha láttok belőle válamit !

2021. júl. 14. 02:38
 160/176 A kérdező kommentje:

fvs : 4.55

vvt : 4.3

hematokrit : 0.36

Trombocita szám : 174

Mpv : 12,4 (M)

Eosinophil : 1,6%(A)

Basophil : 0,02%

2021. júl. 14. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!