Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Leukémia ? Csontrák ? Vagy...

Leukémia ? Csontrák ? Vagy egyéb betegség ?

Figyelt kérdés

3. hete fáj a lépem és a májam . Végig fájdalomcsillapítót szedtem rá. Emellé társult bedagadt nyirokcsomó és fejfájás is valamint 4.napja minden fogmosásnál vérzik az ínyem . Elmentem orvoshoz ,most is a klinika belgyógyászati osztályán fekszem ,de még nem jöttek meg az eredmények .

Eddig volt sima verképen ,kvalitatív vérképen valamint vvt-t is néztek . Ma hasi ultrahangom és mellkasröntgenem .

Holnap lesz csontszcintigrafiám amitől kicsit félek . Úgytudom ez az eljárás a csontokban lévő daganatok/áttétek kimutatására szolgál . Ha valaki átesett mar ezen szívesen fogadom a tapasztalatait ! Kicsit nyugtalan vagyok a tüneteim miatt de nyugtassatok meg !

Köszönöm a válaszokat előre is .

2020. szept. 30. 19:18
 141/176 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Itt vannak a képek,remélem latszik belőlük valami !

2021. jún. 14. 14:31
 142/176 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos ebből én nem látok sokat, kicsit olyan, mint amikor az ember beüti magát (én is könnyen kékülök meg zöldülök). Persze nem vagyok szakember, ez csak teljesen laikusként mondom, hogy én mit látok. Mihamarabbi gyógyulást!
2021. jún. 14. 14:43
 143/176 A kérdező kommentje:
Igen épp olyan,de nem ütöttem be magam . Véralvadás vagy valami?
2021. jún. 14. 23:01
 144/176 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze gondoltam. Sajnos nem tudom, inkább bevérzés... Magán hematológus esetleg?
2021. jún. 14. 23:03
 145/176 A kérdező kommentje:

Nem lakom Pesten így oda fogok majd most nyáron felutazni akár magánba is .

A napokban olyan érzés mintha az egyik térdem is elkezdett volna fájni ? Vagy lehet az még csak a combcsont legvége de kifejezetten érzem , illetve a sípcsontomnál is .

2021. jún. 18. 22:00
 146/176 anonim ***** válasza:
100%
Na mi újság?
2021. jún. 22. 09:37
 147/176 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem túlságosan ráparáztál. ha ezek bevérzések lennének, akkor a thrombocyta számod vészesen alacsony lenne. Rajtam is szoktak lenni, észre se veszem sokszor, hogy neki megyek valaminek és belilul. Illetve pici pöttyök jelennek meg nagyon alacsony vérlemezke szám esetén. (Petechia).
2021. jún. 24. 09:58
 148/176 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan foltjaim voltak, mint amikor kiszívják valakinek a nyakát, a karomon meg több helyen, de aztán el is múltak. Ilyen pontszerűbb. LDH, IgA, CRP, alapvérkép sokmindent megmutat és amikor nagy baj van akkor nem ilyen 10-20 %os emelkedések vannak egy egy eredményben, hanem 200-500%os és több mindenben
2021. jún. 24. 16:05
 149/176 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jól mondja! Volt egy ismerősünk akinek semmi tünete nem volt, random vérvételen derült ki a leukémia. Szerencsésen túlélte. Egy másik egy 2 éves kislány 9 hónap alatt elment... :(
2021. jún. 24. 22:05
 150/176 anonim ***** válasza:
100%
Talan nem kene mindent kommentben ideirni, ami nem epito jellegu.
2021. jún. 24. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!