Depresszió, pánikzavar, generalizált szorongás tünetei?
Akinek bármelyik van vagy volt, leírná, hogy milyen tünetei voltak pontosan? De tényleg pontosan....
Például volt-e furcsa látászavar, mintha álmodna az ember, és kótyagos, szédelgős fej, bizonytalan járás, remegés,ólmos fáradtság egész nap. Tudom, hogy mindenféle fura tünetek jelentkezhetnek, olvastam ezer cikket erről, de szeretnék hús-vér emberektől hallani történetet, hogy pontosan mit is éreztek, hogy sikerült leküzdeni. Engem generalizált szorongással diagnosztizáltak, de szerintem depresszióm és pánikzavarom is van az ezer elolvasott cikk szerint. Plusz mindenféle fura tünetem amit nem tudok elfogadni, félek, hogy szervi ok van mögötte, mert a szorongásoldókkal is csődöt mondok, rám nem hatnak....
Szóval szeretném biztosan tudni, hogy amiket érzek azok csak az agyamban léteznek, és nem valami szervi oka van, mert az orvosok nem igazán akarnak kivizsgálni. Az államiban egyből pszihés betegnek diagnosztizálnak, a magán dokikra meg rámegy a gatyám is.... Pedig soha nem volt rám jellemző ez fos hangulat, csak most 50 évesen..hirtelen…
Na, pont ilyen tüneteim vannak, de borzasztó fejfájással, szédüléssel. Ez megbénít. Igen, a mozgás lehet, hogy jó lenne, de attól nagyon kinyúvadok és még jobban megijedek. Legtöbbször a saját tüneteimtől ijedek meg, ettől aztán még rosszabbul vagyok, amitől még jobban megijedek, és ez így megy most már minden nap, és igen, én is halálos betegnek érzem magam, hiába jó minden leletem. A kisördög mindig ott motoszkál, hogy persze, csak pont azt az egyet nem vizsgálták ki ami az igazi bajom… . Tudom, hogy arra kellene gondolni, hogy van akinek rosszabb, de akkor eszembe jut, hogy van akinek viszont jobb, és szeretnék én is olyan lenni, főleg, mert olyan is voltam valaha… ..
De azért egy kis megnyugvás, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával, ezért valószínűleg tényleg csak a fejünkben van a gond. Szóval küzdeni kell tovább. Semmi se tart örökké… remélem… .
Nézzetek a jó oldalát. Legalább nincs unalmas életünk. Nekünk egy bevásárlás is felér egy kalandtúrával :D
Régebben nekem is volt arczsibbadás. Azért arra figyeljetek hogy a stressz okozta túllégzés kalciumhiányt okozhat. Keressetek rá a tünetekre és ha egyezik akkor érdemes pótolni. Én ebbe is belecsúsztam. Valamit javított az állapotomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!