Szívroham ilyen fiatalon??
Figyelt kérdés
Lehet hogy szívrohamom van tegnap óta?? Tegnap óta kellemetlen érzés van a mellkasomnál, torkomnál, néha ilyen fura égő érzés, le se tudom írni milyen! De mostmár a gerincemben is érzem ezt a fájdalomnak nevezett valamit, legalábbis a hátamban! csak 18/F vagyok, lehet szívroham ? meg belül remeg néha a testem, nem lehet ezt kívülről látni! Pánik betegséget diagnosztizáltak nálam, de ez nem az, teljesen elkülönül a rohamoktól !2020. júl. 13. 18:53
21/34 A kérdező kommentje:
Jézus isten, most vettem észre, nekem feljön a nyelőcsövembe, a torkomba néha mint most is gyomorsavval mindenféle kajadarabok! Nem lehet hogy akkor ez reflux? Istenem
2020. júl. 13. 19:15
22/34 Kornikus00 válasza:
19 es vagyok
Igen akik nem tapasztalták azok lenézik és gyengének tartják azbilyen embereket, de mikor megtapasztalják akkor más a helyzet! Egyszer mindenkit elér csak időkérdése.
24/34 A kérdező kommentje:
Szerintem refluxom van és a nyelőcsövemet érzem ami kimarta a sok g*ci sav! Ez nem lehet?
2020. júl. 13. 19:18
26/34 A kérdező kommentje:
Meg égő érzést érzek, ez is a refluxnál van.. csak én mostmár inkább tényleg semmit nem diagnosztizálok magamon, volt elég dolog amit diagnosztikáltam magamon, sok baromságot, pl glaukómát.. meg minden hülye halálos betegséget!
2020. júl. 13. 19:19
27/34 A kérdező kommentje:
szklerózis multiplexet is mert egyszer volt hogy zsibbadtam egész nap, de nem olyan durván mint ahogy hangzik.. csak picit, most tartok a szív és érrendszeres diagnosztikálásoknál, mi jöhet még?
2020. júl. 13. 19:20
28/34 A kérdező kommentje:
De ha kezelve van a pánik betegségem miért vannak pszichomatiksu tüneteim
2020. júl. 13. 19:21
29/34 A kérdező kommentje:
most is feljött a sav! hát menten megáll az eszem nagykanizsánál!
2020. júl. 13. 19:21
30/34 A kérdező kommentje:
de mi akkor a nyelőcsövem mit zavarja a gerincoszlopomat, de tudjátok még mi a baj? Orvostól konkrétan el vagyok tiltva, mert mindig rohangáltam minden hülyeséggel hozzá, a rendelőben is állandóan mindenki elé furakodtam, mindig mondtam mindenkinek hogy valószínűleg mindjárt meghalok ezért engedjenek előre kivizsgáltatni, és azóta olyan ideges rám az orvos hogy látni sem akar, így ki van zárva mindenféle vizsgálat.
2020. júl. 13. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!