Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívroham ilyen fiatalon??

Szívroham ilyen fiatalon??

Figyelt kérdés
Lehet hogy szívrohamom van tegnap óta?? Tegnap óta kellemetlen érzés van a mellkasomnál, torkomnál, néha ilyen fura égő érzés, le se tudom írni milyen! De mostmár a gerincemben is érzem ezt a fájdalomnak nevezett valamit, legalábbis a hátamban! csak 18/F vagyok, lehet szívroham ? meg belül remeg néha a testem, nem lehet ezt kívülről látni! Pánik betegséget diagnosztizáltak nálam, de ez nem az, teljesen elkülönül a rohamoktól !

2020. júl. 13. 18:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Izomláz?
2020. júl. 13. 18:56
 2/34 A kérdező kommentje:
Dehogy is, az nem ilyen!
2020. júl. 13. 18:58
 3/34 anonim ***** válasza:
18%
Akkor koronavírus?
2020. júl. 13. 19:02
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

A pánikrohamn tüneteinek száz fajtája van

Én vagy már 7 éve szenvedek benne mégis mindig különböző megjelenésűek a rohamok

Sokszor én sem ismerem fel, hogy most pánikrohamom van, hanem teljesen másra gondolok közben meg csak pánikroham

2020. júl. 13. 19:04
 5/34 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nem roham, 0/24-ben fennáll, na jó, reggel nem amikor felkelek kb fél óráig
2020. júl. 13. 19:04
 6/34 A kérdező kommentje:
Pánikrohamtól miért fájhatna a gerincem, hátamnál, úgy hogy meg se tudom mondani hogy hol, a mellkasom az még oké
2020. júl. 13. 19:05
 7/34 A kérdező kommentje:
Koronavírus :D na annak pont ilyen tünetei vannak, gerincfájdalom :D maximum gerincvírus
2020. júl. 13. 19:05
 8/34 A kérdező kommentje:
A pulzusom normális, most pl 78, és szabályosan ver asszem
2020. júl. 13. 19:06
 9/34 Kornikus00 ***** válasza:
100%
Nem, ez szorongásos pánik betegség, épp ezért betegség, mert nagyon félelmetesek a tünetetek és az agy becsap. Gyors szívverés, szédülés, elmagyarázhatatlan nyomás érzés a szív tájékán, néha szúró érzés, nehéz nyelési zavarok kiszáradás stb. Ezek szorongásos tünetek!
2020. júl. 13. 19:07
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hogy a rohamoknak 100 féle fajtája van,mindegyik különböző

De ha annyira rosszul érzed magad, akkor menj a háziorvoshoz vagy menj be a sürgősségire egy EKG-ra ha a szivedre gyanakszol

Mellesleg ha szivrohamod lenne akkor nem ide irogatnál hanem fetrengenél a földön a fájdalomtól

Mérj egy vérnyomást meg egy pulzust is lehet, hogy mind a kettő fenn van és ez okozza a panaszokat de valószinűleg ez is stressz alapú

2020. júl. 13. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!