Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívroham ilyen fiatalon??

Szívroham ilyen fiatalon??

Figyelt kérdés
Lehet hogy szívrohamom van tegnap óta?? Tegnap óta kellemetlen érzés van a mellkasomnál, torkomnál, néha ilyen fura égő érzés, le se tudom írni milyen! De mostmár a gerincemben is érzem ezt a fájdalomnak nevezett valamit, legalábbis a hátamban! csak 18/F vagyok, lehet szívroham ? meg belül remeg néha a testem, nem lehet ezt kívülről látni! Pánik betegséget diagnosztizáltak nálam, de ez nem az, teljesen elkülönül a rohamoktól !

2020. júl. 13. 18:53
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Gyors szívverésem nincs, nem szédülök, olyan nyomás érzés sincs, inkább ilyen égő érzés ami a refluxnál lehet, de a hátamba is néha belenyilal ez a fájdalom, néha szúró érzés pár másodpercre van, de ritkán, na és ez fura, állandóan kiszáradok, mármint a szám állandóan száraz pedig megiszok 1-2 liter vizet.
2020. júl. 13. 19:09
 12/34 Kornikus00 ***** válasza:

9-es vagyok

Én a karomon éreztem, zsibbad, kinek hol , nem egyforma de ne ilyedj meg majd enyhül magától idővel.

2020. júl. 13. 19:09
 13/34 A kérdező kommentje:
Ja és jár a lábam, rágom a körmöm, ezek mind ilyen pszichés akármicsodák ezt olvastam..
2020. júl. 13. 19:10
 14/34 A kérdező kommentje:
Mármint neked szívrohamod volt, vagy te most melyik válaszoló vagy, mert ugyanannyi a zöld pipátok az anonim felirat mellett..
2020. júl. 13. 19:11
 15/34 anonim ***** válasza:

Jársz te phszihiáterhez és szedsz te gyógyszert erre a pánikbetegségre?

Mert ha nem akkor itt lenne az ideje elkezdeni

16/34 Kornikus00 ***** válasza:
Nyugodj meg pszihés betegség tűnetek ez nem fizikai.
 17/34 A kérdező kommentje:
Járok, szedem persze, de nincs rohamom azóta szerencsére amióta szedem! Az eltűnt, inkább ilyenmindenfajta fájdalmam van, van olyan nap hogy mindenem fáj pl, a fejem, a szemem, máskor a szívem, utána a lábam, utána meg zsibbadok, szóval lassan öngyilkos leszek, nem bírom
2020. júl. 13. 19:12
 18/34 A kérdező kommentje:
Olyan érzésem van mintha belül a gerincemen túl valami szorítana, valami összepréselne ott valamit
2020. júl. 13. 19:13
 19/34 Kornikus00 ***** válasza:
Én a 9-es válaszoló vagyok én írtam azokat, nekem 10 évig volt szorongásos pánik vetegségem, és minden kijött rajtam, egyszer annyira megilyedtem mert fájt a szívem, és remegtem hogy azt hittem szívrohamom van, bevittek a sürgősségire és kivizsgáltak, de kutya bajom se volt.
2020. júl. 13. 19:14
 20/34 A kérdező kommentje:
Elegem van már amúgy, belefáradtam lelkileg ebbe a sok mentális idiótaságokba.. Persze én voltam mindig az aki ezekre mindig azt mondta hogy kitalált betegségek, amikor én tapasztalom már mindjárt más..
2020. júl. 13. 19:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!