Az emberek tényleg nem tudják felfogni hogy ők is lehetnek súlyos betegek?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogyha valaki súlyos beteg lesz pl. rák, akkor így sajnálkoznak de valahogy nem tudják felfogni, hogy esetleg ők is lehetnek súlyos betegek, tehát hogy szinte bárkit lehet súlyos beteg és valahogy az ember valamiért ezt nem fogja fel.... ezt hogy látjátok?ma 09:46
1/8 anonim válasza:
Hárítás. Nem lehet úgy élni, hogy az ember állandóan a haláltól retteg.
2/8 anonim válasza:
Fel tudom fogni de mit csináljak? Rettegjek egész életemben? Nyilván igyekszem biztonságosan élni az életet és figyelni az egészségemre de nem retteghetek a széltől is
3/8 anonim válasza:
Én felfogom, de annak ellenére iszok és dohányzok.
4/8 anonim válasza:
Ki kell élni az életet, nem pedig azon rettegni, hogy holnap meg holnap után és igy tovább, el fog ütni a villamos. 🤷🏼♀️
5/8 anonim válasza:
Miért kérdezed ezt?
Nem mindegy, hogy más hogyan áll ehhez?
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagy része felfogja és átérzi. Esetleg azért érezheted sokszor így, mert nem tud a témához hogyan hozzáállni. Esetleg az ő családjában is volt ilyen betegség és rövidre akarja zárni a témát.
8/8 anonim válasza:
Én felfogom, hogy én is lehetek rákos, de sajnos eddig még nem lettem az, hiába teszek meg érte mindent. Aki meg akar élni, annak kampec. Ilyen az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!