Súlyos ujjbegyeken kialakuló repedezésre,sebesedésre kinek mit javasoltak?
Figyelt kérdés
Orvos szerint ekcéma,amire kaptam kenőcsöket,de nem igazán használ.
Néha elmúlik,aztán újra előjön évszaktól függetlenül.
Mindennel is kentem már,aloe vera stb...
Esetleg szteroid kellene?
#ekcéma #Ujjsebesedés
szept. 17. 17:28
1/7 anonim válasza:
Allergia kivizsgáláson voltál már? Valami belülről provokálja, kívülről kent krémek így csak átmenetileg tudnak segíteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Nem,és milyen allergia vizsgálatot javasolnál?
Vérvétel?Vagy inkább bőrteszt?
szept. 18. 08:26
3/7 anonim válasza:
Na ezt az orvosoddal beszéld meg. Nekem gyerekkoromban csináltak bőrtesztet, pár éve meg vérvizsgálatot, nagyrészt azonos lett az eredmény. A vérvizsgálat egyszerűbbnek tűnik.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
szept. 18. 11:31
5/7 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem hogy neked is az ujjaidon volt allergia?
Ha igen,akkor kiderült hogy mitől?
szept. 18. 11:32
6/7 anonim válasza:
Nekem is vannak az ujjaimon kisebesedések hullámzóan. Magam is keresem, hogy mi segít. Nem derült ki semmi. Mindenféle kenceficével próbálkoztam már meg próbálok utánaolvasni. Szteroidos kenőccsel is próbálkoztam, de vegyes eredményekkel.
7/7 veszettkecske válasza:
Mi a munkaköröd? Akik papírral dolgoznak, iroda, kartondoboz hajtás, stb, vagy porokkal (építőipar) esetleg elektronikai összeszerelő, azoknál előfordul ez, de "túlzott" kézmosás is kiválthatja mindemellett. Van aki rágja az ujjbegyeit -főleg szorongó gyerekek, azoknál is ez a tünet. Olíva olaj vékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!