Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért érzem azt hogy nem...

Miért érzem azt hogy nem kapok/nehezen kapok levegőt? Ha a teszt jó valójában nem is fulladok ? (hosszú történet de erdemes lenne elolvasni nekem segítene egy okos válasz)

Figyelt kérdés

Mostmár kb két hete vagyok így, nincs olyan nap ahol ne lenne az hogy ugy erzem nem kapok/ nehezen kapok levegőt. Van hogy eltunik es kapok de legtobbszor ott van.

Ha a szamon veszek levegőt sokkal sokkal jobb. (Néha olyan érzés mintha nem is tudobol nem kapnék levegőt hanem a torkombol)

Háziorvosnál voltam meghallgatta a tüdőmet nem volt semmi feltűnő. Fújnom is kellett valami kutyube meg vissza szivnom is a levegőt az összességében 91% lett. Azt mondta az orvos ez először jó egy hónap múlva menjek ujra megnezni.

Vettem azert egy TRI-BALL eszközt ahol ugye a három labdát fel kell tudni szivni. Fel tudom szivni akkor is ha azt erzem nehezen kapok levegőt. Vettem egy másik eszközt ami azt meri mennyit tudok hirtelen ki fújni. Ott is pont a zöld mértékben vagyok.

A gond itt akkor az lenne hogy valójában akkor nem tudom mi lehet a baj. Valójában nem is fulladok/kapok nehezen levegőt?

Csak attól felek hogy valami Embolia vagy hogy meg fulladok vagy hasonlok.

Dehat ha két hét alatt nem történt semmi talan “nagy baj” nem lehet.

jan. 18. 05:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!