Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek tényleg létezik a...

Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.

Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.

A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]

Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.

Így három opciót tudok elképzelni:

1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)

2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.

3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.

Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.

2020. máj. 2. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
25%
Meg azt hitte itt meghallgatásra talál a hisztije, hogy kényelmetlen a maszk. "Oxigen hiányt okoz."Azóta ezen röhögök :D
2020. aug. 28. 11:15
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

59

"meguntam és nem vesztem az energiámat ilyen okoskodó felnőttekkel"

Honnan vetted,hogy felnőttek?

2020. nov. 11. 03:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!