Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?
Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.
Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.
A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]
Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.
Így három opciót tudok elképzelni:
1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)
2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.
3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.
Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.
59
"meguntam és nem vesztem az energiámat ilyen okoskodó felnőttekkel"
Honnan vetted,hogy felnőttek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!