Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?
Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.
Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.
A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]
Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.
Így három opciót tudok elképzelni:
1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)
2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.
3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.
Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.
Amint leírtad, megfogja egy fertőzött a kilincset, vagy akár egy poharat, és utána megfogja egy egészséges, az esélye közelebb van a 100-hoz, hogy elkapja a fertőzést.
De ilyen lehet a nyál is.
23/
Pontosan! Mellesleg jópár helyen már kezd átcsapni fasiszta tömeghisztériába a hangulat, ha urambocsá nincs maszk az valakin, vagy orrot mer fújni, vagy tüsszent.
Újabb ok a kötekedésre, gyűlölködésre, mert segítő szándékot azt aztán nem látsz.
Koronavírus? Érdekes.... A legelején amikor a koronavírus még nem érkezett be Magyarországra akkor YouTube-on rengeteg videó volt fent hogy össze esnek
az emberek mivel elkapták a covid-ot. (Ezek a YouTube videók mind a kínaiktól származott). És amikor bejött az EU-ba a koronavírus érdekes módon nem lehetett olyan videókat látni hogy az emberek maguktól esnek össze!Nem volt videó hogy Magyarországon emberek esnek össze vagy Olaszországban emberek esnek össze stb stb. Plusz van fent pár YouTube videó ahol hangosan hangoztatják hogy nincs koronavírus! Nézzetek rá de lehet már tiltotta őket a YouTube! Kérdem én mint polgár komolyan azzal kellene foglalkozni hogy Pista bá megosztotta Facebook-on hogy nincs koronavírus és Pista-Bához ezért a rendörséget kell kivezényelni. Mert volt erről is videó XY leírta a véleményét és másnap már a rendőrök vártak rá. (Hogy én ne kerüljek ilyen helyzetbe ezért azt mondom hogy igen is van koronavírus vigyázni kell vele !) Tehát amit fentiekben leirtam az elég furcsa és érdekes. Sok ember mondja hogy nincs kornavírus. És sok ember mondja hogy van koronavírus.Ha egy kicsit kinyitod a szemed rájössz te magadtól is hogy van-e covid vagy nincs! Én Elit-Ellenes voltam amit csak tudok végül mondani az annyi hogy nyiss ki a szemed . Nézz YT-n olyan videókat ami azt mondja nincs Covid. Majd ezután gondolkozz el és hozd meg a saját döntésed. PEACE
Én még sosem láttam fehércápát sőt egy ismerősöm sincs aki látott volna pedig többször jártunk a tengerparton és fürödtünk is a vízben. Ettől még fehércápák leteznek.
Da ha már a betegségeknél tartunk soha nem láttam Alzheimer kórban szenvedő embert és 40 éves voltam milor először talalkoztam egy leukémiással és tüdőrákossal. Pedig az ezt megelőző 40 évben is léteztek ezek a betegségek.
"Ezt hisztit uram atyám ilyen kis dolog miatt."
Kis dolog?
Akkor máskor Te viselj maszkot 8 órán keresztül egyhuzamban, mint Én (eladó vagyok) és megérted az emberek felháborodását. A szájmaszk többet árt, mint használ. Hogy miért?
- Saját magunk egészségét kockáztatjuk
- Oxigénhiányos tüneteket okoz! (ne is tagadd, mert ez így van)
- Az esetleges szemüveget bepárásítja (mert nem fedi jól az arcot a maszk)
Abban az esetben nem lenne kártékony egy maszk, ha szűrőberendezéssel lenne ellátva! Ha ezek a maszkok elérhetőek lennének könnyen (több milliószor próbáltam rendelni, EGYSZER SE hozták ki), akkor nem lenne ennyi felháborodás.
Csak szólok, hogy már az első 10 percben az agyad oxigénhiányosságot fog felfedezni, és jelezni fog Neked! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig bírnád.
Szoktam-e húzni rendszeresen a boltban a maszkot? -Nem. És elárulom, hogy nincs olyan ember a Földön, aki kitudja bírni 8 órán keresztül szájmaszkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!